Hvis jeg ikke trengte å tenke på intoleranser og sånn. Så ville jeg startet dagen med omelett og bacon, melon, og stekte gulrotstrimler. Med varm sjokolade og nystekte grove deilige rundtstykker med nøtter med jordbærfrystetøy og gaddost på.
Mellommat; Walnøtt-kuler (walnøtter kjørt til "marsipan" i kjøkkenmikser) med nytørkede aprikoser (de brune ordentlige) og lavsyre-eplejuice.
Lunch; rekesalat (bestående av masse reker og litt finhhakket løk og paprika) med alioli og skive stekt i hvitløsksmør. Med earl-grey te med to suketter.
Mellommat; Møvenpic-is i forskjellige varianter oppi kjeks med softis, fersk krem og jordbær saus og sjokoladestrø på. Og peppes pizza (tacovarianten).
Middag; Forrett med laksepate og deilig saus, hovedrett; viltstek av en form med nydelig fløtesaus, rørte tyttebær og poteter og viltgrønnsaker.
Dessert; fruktsalat i lake av hvitvin og noe, med eggeplommesaus og konjakkkrem med mintbladmos.
Til kveldsmat ville jeg spist ost og kjeks. (Da noe så kjedelig som startkjeks og gräddost med druer og paprika). Og med sjokoladefonue til der man dypper fruktbiter oppi smeltet mørk deilig sjokolade. Og hatt hvitvin til.
Lunch:
En god salat, f.eks. med parmaskinke, tapanade, pinjekjerner, soltørkede tomater etc. (Salat Villa Paradiso med andre ord)
Cloudy Bay hvitvin
Starbuck's Grande Mocca Frappuccino
Middag:
Combo basket med fried mozzarella sticks, kyllingvinger, stuffed halapenos, etc.
Ryper i rømmesaus
En deilig Margaux rødvin
Sticky Toffee Pudding servert med Häagen-Dazs Sticky Toffee Pudding (evt. Vanilla Fudge)
Kveldssnack:
Chips med Holiday dip
Leonidas sjokolade
Oster
Mer deilig Margaux
Estimert kaloriinntak: 23.324 kCal.
Frokost:
Omelett med sopp, skinke, løk og deilige krydder
Nystekte grove rundstykker med godt smør på
Nypresset appelsinjuice
Melk
Croissant med sjokoladefyll - nystekt, såklart
Lunsj:
En god kyllingsalat, grove baguetter og en god äioli
Hvitvin også, tror jeg
Middag:
Reinsdyrsteik med viltsaus, mandelpoteter og tyttebær
Ovnsstekte grønnsaker
Rødvin
Dessert: sjokoladefondant
Kvelds:
Nystekte grove rundstykker med brunost og et stort glass melk.
Frokost: Omelett med skinke, tomat, ost og løk. Et stort glass friskpresset juice, en tallerken med frukt som er modnet på treet (mango, melon, ananas).
Lunsj: Salat med alt som er godt i: ruccola, modne tomater, pinjekjerner, marinerte scampi, brie, avocado osv.
Mellommåltid: Daim
Middag: Tapas i alle mulige varianter. Nam!
Dessert: En skikkelig saftig brownies med store sjokoladebiter i.
Kvelds: Ost og kjeks
Og gjennom hele dagen skulle jeg sippet meg gjennom et par flasker rød og hvit vin :nemlig: (man må vel ikke ta hensyn til promillen heller, må man?).
Chablis, god cablis. Og den røde favoritten for tiden - Masi Costasera Amarone Classico.
Måtte hatt meg et glass god dessertvin også, noe skikkelig søtt noe. Og avsluttet kvelden med en Long vodka :D.
Frokost:
Bagel m/sesamfrø, kremost, eggerøre, bacon, kylling og masse salat.
Smoothie eller ferskpresset juice (gjerne blanding av appelsin, mango og banan).
Iskaffe
Lunsj:
Carpaccio
Godt brød, god olivenolje og god balsamicoeddik + havsalt.
En god champagne.
Middag:
Forrett: Kanskje en chevré på et ristet brød m/pinjekjerner, honning og salat? Servert med en Alsacevin.
Middag: Honning- & appelsinmarinert andebryst. Servert med en Châteaneuf-du-Pape eller amarone.
Dessert: Noe overdådig sjokoladebasert. Gjerne med en mascarponeegg ved siden av. En 15 år gammel Mas Amiel eller en Banyuls.
Kvelds: Har jeg plass til noe tapas på toppen servert med en tørr sherry, mon tro?
Første frokost: café au lait med croissanter og en sjokolade éclair som frokostdessert
Andre frokost (enig med hobbitene om at det skal man ha): engelsk frokost med alt: speilegg, bacon, toast, stekte tomater, bønner, te og friskpresset juice
Lunsj: sushi. Med 4 biter smørfisk, 4 biter tunfisk, 2 biter laks, 2 biter kamskjell og spicy tuna maki.
Middag:
Aperitif: champagne og jordbær (jeg kjører i tillegg noen jordbær i blenderen med melis og får en tykk jordbærsaus som jeg fyller litt av i glassene før jeg heller i champagne)
Forrett: snegler stekt i hvitløkssmør
Hovedrett I: kveite med estragonsaus og hjemmelaget pasta, ordentlig tykk og gul tagliatelle
Mellomrett: sitronsorbet
Hovedrett II: hjortestek med ovnsbakte rotgrønnsaker (jordskokk, yams, poteter, gulrot)
Dessert: sjokoladefondant med ripscoulis og ekte hjemmelaget vaniljesaus.
Kaffe og calvados.
Kveldsmat:
Ost: en hard spansk saueost rullet i rosmarin som jeg ikke husker navnet på og søte, stenfrie druer med butterdeigsfirkanter.
I RL i dag:
Frokost: to brødskiver med leverpostei
Lunsj to brødskiver med kaviar og et eple
Middag: skal på vakt så jeg tar med meg Fjordlands biff stroganoff.
Frokost:ferske rundstykker med gulost og kakao :lett å please:
lunch:En god kyllingsalat med varm paprika, varme hvitløksbrød.
Middag:Meza på Al Amir, jeg dauer nesten av sult bare av å tenke på det... (men det er lagt ned dessverre)
Kveldsmat:Pasta med kylling og karri, brød ved siden.
Og det viktigste med hele dagen 1 1/2 l cola til alle måltider!!!
Jeg er litt her kjenner jeg :sikle:
Med unntak av den melka til kveldsmaten. Men en stooooor kopp Earl Grey te med melk i.
I stedet for hvitvin til lunsj ville jeg hatt ferskpresset appelsinjuice.
Jeg ville startet dagen med en skikkelig frokostbuffet med deilige ferske rundstykker, masse godt pålegg, eggerøre, bacon, pølser, ferskpresset juice (passionfruit) og frisk eksotisk frukt.
Lunsj: Noe av det samme som frokosten, gjerne litt pastasalat o.l.
Middag: 3 retters måltid. Noe tapasaktig - gjerne type "arabisk" mat. En saftig stek av noe slag med gode grønnsaker og fløtegratinerte poteter. TIl slutt ville jeg avsluttet med noe vi spiste noen ganger i Bergen: frityrstekt is.
Det må nå bli noe av det jeg spiser til vanlig, kanskje endel fler kalorier bare..
Frokost; omelett, fersk smoothie, også sjokolade croissant og kaffe mocca.
Lunsj, kyllingsalat, grove baguetter og en god äioli. Og en koffeinfri kaffe latte m/soya melk.
Middag, tapas med alt jeg synes er best.
Og Camillas brownies til dessert (for de er verdens beste) servert med Häagen-Dazs strawberry shortcake is, eller cookies 'n cream isen dems.
Til kvelds, ost og kjeks, også rester av browniesene m/is såklart.
Sånn ville jeg spist om jeg hadde magesekk (årh tenk å ha det bare for EN dag da ...) og ikke trengte å tenke på NOE som helst av kalorier og usunnhet den dagen:
Cola til alle måltider.
Frokost: hjemmebakte grove rundstykker med smør og godt pålegg, feks. eggerøre, røkelaks, skinke, chevre osv.
Lunsj: mat fra Alis kebsabsjappe i London (strimlet ristet pitabrød med hummus og grillet Chevre, herregud så godt). En god iskrem etterpå, gjerne Kinder-iskremen fra Varhaug. Den er fantastisk, smaker som kinderegg.
Mellom: et godt utvalg håndlaget eksklusiv konfekt!
Middag: elg- eller reinsdyrstek med viltsaus, rosenkål, poteter, brokkoli, hermetisk pære, tyttebær og stekt sjampinjong.
Dessert: sachertorte med gammeldags gul vaniljeis, eller hvit sjokolademoussekake.
Kvelds: mannens hjemmelagte italienske pizza med parmaskinke og ruccola, etterfulgt av masse snop og chips av fritt valg og en god film.
Jeg blir mektig imponert over at dere greier å velge ut og sette opp slike lister. Jeg har tenkt på dette siden jeg først så tråden :o og kan ikke greie å skrive ned noe konkret. Jeg tenker bare: Ja takk - alt takk :o