Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kylling som ikke var helt stekt ...

#1

tinkadott sa for siden:

Fader! Stekte meg to kyllingfileer som jeg spiste nå før jeg skulle på jobb. sjekket at de var godt gjennomstekt ved å dele den ene i to. den jeg hadde delt tok jeg en halv aav i salaten jeg har med på jobb, og spiste resten. Og begynte på neste. Synes den var litt myk på første biten (spiste mens jeg så tv, så så ikke på den akkuratt) ogg når jeg skal skjære meg en ny bit ser jeg at den er mykere i midten! Altså ikke helt stekt!!!!! Jeg har jo spist en del av den! Fader altså, jeg er ultrafølsom i magen for bakterier, så nå ser jeg for meg at jeg får den derre skumle kyllingbakterien..... :redd: Det passer innmari dårlig, for jeg har masse som skjer nærmeste dagene. Så nå vil jeg egentlig ha en haug beroligende meldinger om at jeg ikke blir dårlig..... :sukk:
Typisk meg å klare noe sånt som dette!


#2

kiki sa for siden:

Tror de bakteriene er ganske sjeldne. Jeg har spist litt for dårlig stekt kyllingfilet flere ganger, og har aldri blitt dårlig. :krysser fingrene for deg:


#3

Gaia sa for siden:

Er det salmonella du tenker på? Det er veldig lite utbredt i Norge, så jeg tror ikke du trenger å bekymre deg.


#4

tinkadott sa for siden:

ja.... har hatt salmonella en gang før, i 2003. Men det var etter thailandbesøk... Så håper de holder seg langt unna. Uff.... synes jeg begynner å bli kvalm.....


#5

Søster sa for siden:

Hvis den bare er litt mindre ihjelstekt i midten, men ikke rosa engang, hadde jeg ikke bekymret meg. Så lenge kjøttet har vært over 60 grader i fem minutter er de aller fleste bakterier borte, er det ikke sånn da?


#6

Sitron sa for siden:

Nå er du ille ute. :nemlig:


#7

Maz sa for siden:

Det er vel ikke samonella men Campylobacter som er skummelt her.

Sansynligheten er likevel stor for at det går bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.