Jeg fant ut at det muligens var derfor det ble litt lite baking for tida. Kan ikke finne noen av de tre slitte og umake størrelse brødformene jeg har arvet av min mor. Så de tenkte jeg det kanskje var på tide å skaffe seg nye.
Av meg selv har jeg skjønt at det vil være en fordel om de er omtrent like store. Mer enn det vet jeg ikke. Sånne i silikon, bruker dere bakedamer det? Er det bra?
Å, dette kjenner jeg at jeg føler sterkt for! Jeg anbefaler Eva Trio silikonbrødformer av hele mitt hjerte! De er helt fantastiske fordi:
-du slipper all smøring med fett og dryssing med semulegryn eller hva det nå var man gjorde før. Når ferdig stekt dytter du bare litt på formen fra undersiden med to fingre og så sklir hele brødet ut. Jeg overdriver ikke.
-skyll og vask formene mens de enda er varme fra ovnen, det er gjort på 15 sekunder per form siden ingenting henger fast i formene.
-De er jo litt fleksible siden de er laget av silikon, det gjør at hvis jeg har dårlig tid kan jeg stable hele 4 brød på en gang på én plate i ovnen.
-Jeg bruker ofte formene til oppvarming av småting i ovnen siden de er så utrolig lette holde vaske.