Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fri i dag

#1

Pelikan sa for siden:

Jeg har tatt meg en avspaseringsdag i dag. Har nemlig over 40 timer tilgode. Men så sitter jeg her inne på FP. Sikkert fordi jeg da slipper å se meg rundt i huset og innse at jeg heller burde vasket og ryddet. Det er jo mye koseligere her:nikker:. Har tatt denne dagen litt på sparket, og har derfor ikke planlagt noe.Har kjørt gullet i bhg, siden de skulle ha et kjekt opplegg der i dag. Så nå lurer jeg på hva dere gjør når det dukker opp en fridag hvor dere kan gjøre det dere vil?


#2

Observatøren sa for siden:

Jeg løper på butikken, kjøper litt godis, går innom bokhandelen, tusler hjem, lager meg en kopp te og kryper under dynen. :ønske:


#3

annemede sa for siden:

Da gjør man ting man har lyst til. For eksempel sitte på FP til man ikke orker mer. I går sov jeg nesten hele dagen, etter å ha vært oppe hele natta.


#4

Pelikan sa for siden:

Det hadde vært en god idè, men jeg tror jeg slapper dårlig av med huset som flyter:nemlig:

Hadde jeg vært opp halve natta så hadde jeg glatt sovet. Men nå har jeg tatt meg litt i selen og begynt å rydde. Og skal belønne meg selv etterpå med å sitte å scrappe i fred og ro. Men må jo titte innom her også:)


#5

Dixie Diner sa for siden:

Da rydder jeg og vasker litt, fordi jeg slapper best av når det er pent rundt meg. Og så finner jeg frem noe god mat og setter på en film eller serie og bare koser meg på sofaen.


#6

Frances sa for siden:

Har jeg fri prøver jeg å sove så lenge som mulig, før jeg tar meg en laaang frokost foran TV eller avisen. Deretter begynner jeg å kjede meg, og da starter jeg som regel med husarbeid. Husarbeid er en god meditasjon for min del, jeg er faktisk veldig glad i det. Gjør jeg ikke husarbeid, går jeg gjerne en tur i marka.

Er veldig flink til å ta meg en fridag nå og da, fordi jeg liker å ha tid kun til meg selv. :egoist:


#7

Observatøren sa for siden:

Jeg misliker husarbeid sterkt, så det gjøres ikke. Kanskje sette på en maskin med klær. :knegg:


#8

Pelikan sa for siden:

Vil bare si at dagen endte opp med å rydde, legge sammen klær og vaske:mad: Ble ikke tid til scrapping.

NB! Det skal ikke gjenta seg på en fridaglovermegselv


#9

Estrella sa for siden:

Har også fri i dag. :glis:


#10

Snill &amp; grei sa for siden:

Jeg også :) Har laget god middag, pakket litt (drar på tur i morgen) og ellers bare kost meg med barna. SKAL legge sammen noen håndklær om litt, så da har jeg vært litt flink ...


#11

Inagh sa for siden:

Så deilig med slike fridager. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.