Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En sånn spinnåffer: Hvor mye utleverer du mannen din til venner?

#1

Milfrid sa for siden:

Det er jo en tråd her om venninner som forteller alt til mennene sine. Så da lurer jeg på hvor mye du forteller om mannen din til (gode) venninner?

Selv er jeg nok ekstremt kjedelig der. Jeg utleverer verken hans vaner eller uvaner, sexliv eller noe som helst som jeg tror han kan finne vagt ubehagelig at jeg forteller om. Når vi har hatt våre kriser har jeg "utlevert" meg til et menneske som jeg stoler 110% på, og som jeg vet ikke dømmer verken meg eller ham, og som kan sitte rolig på sidelinjen og gjøre det jeg trenger - lytte til jeg har tømt meg - og ikke komme med partsinnlegg for meg, mot ham, slik en del gode venner ofte føler at de må.

Kanskje gjør det meg kjedelig, men jeg føler av og til at jeg vet litt for mye om de mindre flatterende og sjarmerende sidene til enkeltes ektemenn enn jeg har behov for :rolleyes:.

Hva gjør dere?


#2

Azi sa for siden:

Er jeg sur på han så forteller jeg det meste, pluss litt til som oftes til min kjære søster.

Hun kjenner oss begge så pass godt så hun vet om vi krangler og er sur så er det bare å tømme seg så blir vi fort "venner" igjen.

Alt annet om sex ting er ikke så mye å fortelle. Etter 10 år er det dessverre ikke så mye spennende nye ting som skjer.


#3

007 sa for siden:

Jeg forteller så mye til egne venner som jeg hadde godtatt at han hadde fortalt om meg. Dette er noe vi har snakket om, vi er begge enig om hvor grensen for "utlevering" går.


#4

Milfrid sa for siden:

:knegg: vi har vært sammen i 15 år, og har vel aldri hatt det så spenstig som nå. Det ER mulig å få fart på det også etter lang fartstid sammen. Selv om jeg ikke helt vet om vår oppskrift på å få gang på ting er den beste, sånn egentlig. Men det funka veldig bra for oss ;).


#5

007 sa for siden:

Sexen forteller jeg gjerne om. Det må han gjerne gjøre også. :glis:


#6

DM sa for siden:

Svært lite, personlige ting mellom oss er personlige. Og er jeg sint på ham, så synes jeg det er mest fair å ta det med ham og ikke alle andre. Jeg utleverer alle de gode sidene hans da. :glis: Men det tror jeg ikke han egentlig har noe i mot. :knegg:


#7

Gremli Skremli sa for siden:

Her fortelles det svært lite. Ingenting overhodet om sex, litt klaging over tunge og vanskelige ting til to venner


#8

Dragen sa for siden:

Samme her.


#9

emm sa for siden:

Veldig lite, jeg tenker som Liven på dette området. Bortsatt fra sex, det er helt privat for oss begge;)


#10

Susse sa for siden:

Spillinga hans klager jeg over til alle som orker å høre. Bortsett fra det er det jo ikke mye å klage på :)


#11

Veronal sa for siden:

Utleverer ingenting som jeg ikke kan si i hans nærvær.


#12

Inagh sa for siden:

Jeg utleverer fint lite om mannen min til venner - privatlivet hører privatlivet til. :nemlig:


#13

rajraj sa for siden:

Veldig lite av det som måtte være negativt. Det hender jeg må "tømme" meg, men da prøver jeg å gjøre det så rettferdig som mulig og ikke overdrive, selv om jeg kanskje er kjempesur der og da.
Tror misnøye avler mer misnøye, så jeg prøver ikke å henge meg opp i det.

Prøver å snakke mer om det som setter han (og forholdet vårt) i et godt lys :love:


#14

Mei sa for siden:

Den policyen kjører jeg også.


#15

Chablis sa for siden:

Jeg utleverer endel, men nå er vi enige om hvor grensa går for oss så det er ikke noe problem.


#16

Fibi sa for siden:

Jeg har en venninne som jeg prater om alt til, Iset. Og hun er den eneste som får vite alt. Jeg stoler på at det ender hos henne, og det er godt å ha noen å prate med når ting går litt på tverke. Vi hadde en periode hvor vi vurderte skilsmisse, og da var Iset uvurderlig for meg.


#17

Ivrig sa for siden:

Denne "regelen" er min mann og jeg enige om å følge. Dersom en av oss har fortalt venner noe om den andre av privat karakter, pleier vi også å si fra om det


#18

malena sa for siden:

Jeg utleverer ikke mannen min til venner. :niks:

Den eneste personen jeg betror meg til om det skulle være noe er hans søster.


#19

Go\jenta sa for siden:

Jeg er nøye med og ikke utlevere mannen min på noen som helst måte....
dersom jeg må få ut litt frustrasjon over konflikter i forholdet, har jeg en god venninne jeg kan snakke med.


#20

Olympia sa for siden:

Ikke i det hele tatt. Snakker aldri om noe "privat" angående han. Kun informasjon som jeg vet at han ville sagt til vedkommende selv også.


#21

Røverdatter sa for siden:

Jeg utleverer ingenting om mannen min som han ikke ville sagt selv. Det vil si at jeg aldri sier noe personlig om han til venner, og det verste jeg vet er å høre folk klage høylytt over ektefellen sin til andre. Jeg liker ikke å få servert en masse personlige og da gjerne negative opplysninger som jeg helst ikke vil vite om folk som ikke engang er til stede. Det kunne ikke falt meg inn å klage på mannen min til venninner.


#22

bina sa for siden:

Jeg føler meg rimelig konsekvent. Min mann er min nærmeste fortrolige. Han er den jeg stoler 100 % på, som jeg kan fortelle alt til, dele alt med. Derfor kan jeg fortelle han hva en venninne har sagt - men jeg utleverer ikke han til henne. Jeg kan fortelle harmløse ting, og til og med tabber og teite ting. Men jeg utleverer ALDRI alvorlige ting. Egentlig vil jeg si at jeg forteller ikke ting om han som jeg ikke like godt kunne fortalt om meg selv.


#23

Olvina sa for siden:

Kan berre signere denne. Heldigvis har mannen same grensa for utlevering som eg har.


#24

Filifjonka sa for siden:

Jeg utleverer ikke noe personlig om mannen min, konflikter, sex... Ikke til noen.


#25

Skilpadda sa for siden:

Jeg tror stort sett bare jeg snakker pent om ham til andre. (Det er jo stort sett bare pent å si om ham, også. :D) Hvis jeg hadde hatt seriøse problemer med ham eller forholdet, kan det tenkes jeg ville snakket med en god venninne om det, eller egentlig tror jeg ikke jeg ville det. Ikke hvis det handlet om å "utlevere" ham.

Det gjør ikke jeg. Jeg ville godtatt å bli snakket om langt mer enn det jeg snakker om ham.


#26

Marge sa for siden:

Svært lite, er ikke så mye å utlevere heller.


#27

Kirsebær sa for siden:

Til de to nærmeste venninnene mine forteller jeg så og si alt. Jeg snakker ærlig talt veldig lite om mann og barn sammen med andre.


#28

Ru sa for siden:

:nemlig:

Er jeg skikkelig sur og sint og lei, så er det mulig min aller beste venninne får høre det meste, men det er fortsatt ikke mer enn jeg hadde sagt i hans nærvær.

Jeg tror nesten Ole Brumm får svare på hvor mye jeg utleverer min mann. :rofl:


#29

tink sa for siden:

Tja...

Synes ikke jeg utleverer personlige ting. Det hender jeg føler for å tømme hjertet litt, men da kun til noen jeg stoler på - som ikke er verken for enig eller uenig i det jeg sier. Forteller stort sett ikke noe som jeg ikke kunne sagt med han til stede. Sexlivet har vi for oss selv - dersom det ikke er en festilig historie som har skjedd for leeenge siden.

Jeg vet at sambo er enda mer nøye på å holde privat gruff for seg selv, eller bare klage til meg. Har sagt både til han og andre at jeg innimellom skulle ønske han kunne beklage seg til en kompis eller to - kanskje de kan sette litt perspektiv på hvor håpløs jeg kan være.


#30

Trixie sa for siden:

Jeg har en venninde som jeg kan diskutere det meste med, og det er han klar over. Men har vel ikke så mye å diskutere med andre. Vi har det stort sett utrolig bra sammen, så bortsett fra når jeg er helt sinsyk av hormoner...


#31

Nenne sa for siden:

Jeg synes noen ganger det grenser til det pinlige hva noen kan få seg til å fortelle og jeg tror ikke mennene er klare over hva som fortelles, da tror jeg ikke de hadde godtatt det.

Sånn er det her også. Det som er mellom oss, er privat, men skryte gjør jeg gjerne. :)


#32

Java sa for siden:

Jeg forteller ingenting jeg ikke kunne sagt med mannen tilstede.


#33

Nessie sa for siden:

Jeg er nok som deg. Jeg sier lite detaljert og intimt om Frank til andre. Jeg kan prate med ei god venninne om det er noe som plager meg, men det er veldig sjelden. Jeg liker ikke å utlevere mannen min :niks:
Og problemene våre vil jeg helst at vi vet om, og løser selv ;)

Men jeg kan jo uffe og akke litt over småting ja :blunke:


#34

Frost sa for siden:

Kan bare signere dette innlegget. :nemlig:


#35

Anuk sa for siden:

Kunne ikke vært mer enig!

Jeg liker generelt ikke at det snakkes en masse dritt om folk. Jeg ser at det av og til kan være nyttig å lufte sin frustrasjon over andre som man ikke forstår seg på, med noen andre man stoler på. Jeg trenger av og til å "lufte venner", men det er mest for å få andres syn på saken - ikke for å sitte å tømme ut av meg dritt. Mannen har jeg heldigvis ikke et slikt forhold til, at jeg trenger å diskutere ham med andre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.