Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Herlige svigerfar ...

#1

Marge sa for siden:

.....


#2

Canisa sa for siden:

Mange mennesker er dessverre på samme linje som din svigerfar. Bla. store deler av den norske kirke ...


#3

nolo sa for siden:

Medlidenhet til deg oversendes herved. Svigerfar tilhører forhåpentligvis en utdøende rase.


#4

Inagh sa for siden:

Uff...

Stor sympatiklem til deg, og så slår jeg meg sammen med Nolo i håpet om at slike svigerfedre, og andre med liknende sympatier, er en utdøende rase. :klem:


#5

Marge sa for siden:

Ja, det er tydelig at jeg har vært naiv.. uff, kjenner jeg har en sånn ekkel følelse inni meg, kvelden er ihvertfall ødelagt. Blir så engasjert jeg, av sånne holdninger.


#6

Botero sa for siden:

tenke på vis jeg hadde den diskusjon med min far... han snakke ikke med sine to gay søskenbarn.


#7

Orkide sa for siden:

Godt du fikk gitt beskjed i alle fall.

Stor sympatiklem fra en som vet hvordan det er å ha svigerforeldre med gammelmannsholdninger :klem:


#8

Fibi sa for siden:

Sympati avsendes! :nemlig:

Jeg har også en litt "snodig" svigerfar, som mener at vaksiner er grunnen til krybbedød. Og hadde vi ikke vaksinert barna mot diverse sykdommer, så ville ikke sykdommene eksistert. Det er nemlig et komplott alt sammen. :snill:


#9

Marge sa for siden:

:rofl:
Kanskje han har lest boken "makten bak makten"...


#10

Carrera sa for siden:

Masse sypati herfra også.

Min svigerfar sitter også inne med endel holdninger jeg ikke støtter, og jeg vet han lett kunne fått meg lynende forbanna. Men heldigvis, han vet han er av den "gamle skolen", og holder derfor klokelig kjeft til oss yngre.


#11

Fibi sa for siden:

:knegg: Du skal ikke se bort i fra det. Han driver og leser "veldig seriøse forskningsrapporter" fra alternative leger i USA, nemlig, så han har hele kontrollen.

Han har blant annet en bok om hvorfor man ikke skal ta barna med til legen. :snill: Måtte bare lese litt i den en gang, og lo sånn at jeg måtte legge den fra meg. :knegg:


#12

Mams sa for siden:

Noen har desvverre holdningr som er til å grine av, og som ikke klarer å holde de for seg selv.

Jeg var ibursdag i høst, søstra mi og foreldrene mine feiret sammen.
En av de de pelier å være i Tyrkia sammen kom med følgende uttalelse:

Han trivdes sååå bra i Tyrkia, for der var alle de ålreite tyrkerne, ikke som her i NOrge hvor alle svina var (hans ord)

Tror jeg satt med haka omtrent nede i gulvet etter at han kom med den uttalesen.


#13

konemor sa for siden:

Er ikke medlem av Den norske kirke og har faktisk ikke forsvart dem før, men å si at de mener at homofile er svin er vel litt drøyt.
Håper jeg misforstod deg litt her.

Til Rypejenta:
Ja det er trist at enkelte har slike holdninger. Tror også det har litt med tiden din svigerfar vokte opp. Veldig mange "eldre" kan ha ganske steile holdninger.


#14

Mandino sa for siden:

Min svigerfar har akkurat de samme holdningene. I tillegg syns han "såkalt likestilling" har gått for langt siden menn nå tar mere permisjon og lager middag - og dette er noe som irriterer han noe veldig (mannen min fikk passet påskrevet da han hadde 3 mnd pappaperm med storesøster). Han er også hellig overbevist om at Sharia lovene hadde vært innført i Oslo hvis ikke Frp hadde hatt makt der.

Skjønner ikke hvordan min fantastiske, fordomsfrie og tolerante mann kan ha en slik far.


#15

Pelikan sa for siden:

Folk med slike holdninger går det ikke an å diskutere med. Du får bare betrakte ham som mindre smart, og passe på at han ikke får "smittet" barna dine med slike holdninger.
Du har forresten min dypeste medfølelse:klem:


#16

Hondacrv sa for siden:

Jeg vet at mange i den norske kirke ikke vil tilsette homofile i partnerskap, men å kalle dem svin, det tror jeg faktisk ikke er så veldig utbredt. Den "svin"-måten å uttrykke seg på, tror jeg er mer utbredt andre steder i smafunnet.


#17

Fruktflua sa for siden:

Sånn er min svigerfar også.

Vi satt på verandaen her en kveld i sommer og hadde det riktig så fint og trivelig.
Så kom vi innpå homofili -hvorpå svigerfar mente det er en sykdom som kan kureres bare de homofile vil NOK. :rolleyes:

Jeg er jo ikke akkurat kjent for å holde kjeft, og reagerte spontant og naturlig med et; "Nei, gi deg -du mener ikke det"?

Han svarte at han mente det, og forskrekket spurte jeg svigermor om det var sant. Hun himlet med øynene og nikket, tydelig flau på hans vegne.


#18

tink sa for siden:

Jeg blir helt matt av slike holdninger. Og priser meg lykkelig for hver dag som går uten at de kommer fram innenfor min nærmeste familie. Orker rett og slett ikke å forholde meg til denne typen argumentasjon.

Får jo svigerfaren min til å høres fornuftig og trivelig ut. :D


#19

nam sa for siden:

Min svigerfar har de samme holdningene, men har lært å tone seg ned. :D
Respekterer han, å synes ikke han er forferdelig bare fordi han et helt tullete syn på homofili. Jeg sier mitt, å har vært 100% klar på at slike holdninger som han har skal ikke nevnes forran mine barn. Med begrunnelse om at det kan godt være barna er homofile, og det er noe vi ikke vet enda, så har han fått en tankevekker. :)


#20

KlaraKu sa for siden:

Min svigerfar har også noen mindre tolerante holdninger. En gang de var på besøk hos oss, lekte det et par mørkhudete gutter litt høylydt i gata utenfor huset vårt. Svigerfar kikket ut av vinduet og sa "De skulle vært sendt hjem der de kommer fra!" Kunne ikke dy meg og svarte: " Du mener til blokka her oppe? Regner med det er der de kommer fra!" Svigerfar sa ikke noe mere :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.