Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøtt eller kål i bunn?

#1

DM sa for siden:

Ja, når man lager fårikål? Husker aldri det der, men har aldri opplevd å svi den heller, men så har jeg lest en plass at det finnes en oppskrift på hva som er lurt, og da kan det jo være lurt å gjøre det som er lurt tenkte jeg. :lur:


#2

Michelle sa for siden:

Jeg starter alltid med kjøttet først også kålen også kjøtt igjen osv...

Gjerne legg de feteste stykkene underst. Og husk ha litt kokende vann i gryten og pass på at det ikke koker tørt


#3

amo sa for siden:

Mannen sier at kjøttet bør først.:nikker:


#4

DM sa for siden:

Takk, takk. :)

(Ja, det er vel logisk å bruke det fettete kjøttet i bunn så det ikke blir brent. :ja: )


#5

Ru sa for siden:

Kjøttet først.


#6

Hyacinth sa for siden:

Jeg VET ikke, men jeg legger kjøttet nedi først.


#7

Tangina sa for siden:

De feteste kjøttstykkene i bunnen, ja.

(Nå har jo andre alt sagt det, men jeg hadde så lyst jeg og...:sparke:)


#8

Hyacinth sa for siden:

Tenk får - kål - får -kål, og ikke kål - får... (Var ikke det lurt? Fant på det akkurat nå! :D )


#9

DM sa for siden:

Genialt. :D

#10

Michelle sa for siden:

No blei æ mæktig imponert:)


#11

goldnugget sa for siden:

Leste at man skal legge kjøttet nederst med fettet mot bunnen. På kjøttet jeg lagde var det ikke noe særlig fett, men det brant seg ikke.


#12

him sa for siden:

Jeg har alltid kålen nederst. :kjerringa mot strømmen:
Jeg har også bare tre lag: Kål, kjøtt, kål. + Litt mel


#13

Michelle sa for siden:

Antall lag kommer jo ann på hvor mye en skal lage til enhver tid. Jo større porsjon jo flere lag.


#14

Mams sa for siden:

Jeg har også kål i bunnen.
Blir gjerne 4 lag på meg da og jeg avslutter da med kjøtt.


#15

Pastill sa for siden:

Men altså. Får I kål. Sier seg jo selv at det er får oppå kålen. :nemlig:

Har aldri laget det selv da.


#16

malena sa for siden:

Får-kål-får-kål… :nemlig:


#17

Libra sa for siden:

:ja: Samme her


#18

Karamell sa for siden:

Jepp. Har lam på komfyren nå :)


#19

Michelle sa for siden:

Håper det smakte:)


#20

Libra sa for siden:

Kjenner jeg blir misunnelig :ja: Hilsen ei uten kjøkken og med McDonalds burger i magen :o


#21

Line* sa for siden:

Det skal jo litt til før det brenner seg, da. Man har jo også vann i. Fårikål koker. I vann. Ikke tørrkokes. :knegg:

Men ja, jeg legger også får-kål-får-kål.


#22

Karamell sa for siden:

Yes, og mer igjen til i morgen :)


#23

Ole Brumm sa for siden:

Tror det er litt tilfeldig hva jeg har i bunn jeg, har aldri tenkt over dette.
Har forøvrig ikke lyst på fårikål i dag, spiste meg kvalm på det i forge uke. :(


#24

Bruker1208 sa for siden:

dette har faktisk jeg lurt på en stund, og huskeregelen din var helt genial!!! så nå blir det får i kål her i huset!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.