DM sa
for 17år siden:
Ja, når man lager fårikål? Husker aldri det der, men har aldri opplevd å svi den heller, men så har jeg lest en plass at det finnes en oppskrift på hva som er lurt, og da kan det jo være lurt å gjøre det som er lurt tenkte jeg. :lur:
Michelle sa
for 17år siden:
Jeg starter alltid med kjøttet først også kålen også kjøtt igjen osv...
Gjerne legg de feteste stykkene underst. Og husk ha litt kokende vann i gryten og pass på at det ikke koker tørt
amo sa
for 17år siden:
Mannen sier at kjøttet bør først.:nikker:
DM sa
for 17år siden:
Takk, takk. :)
(Ja, det er vel logisk å bruke det fettete kjøttet i bunn så det ikke blir brent. :ja: )
Hyacinth sa
for 17år siden:
Desembermamma sa:
Ja, når man lager fårikål? Husker aldri det der, men har aldri opplevd å svi den heller, men så har jeg lest en plass at det finnes en oppskrift på hva som er lurt, og da kan det jo være lurt å gjøre det som er lurt tenkte jeg. :lur:
Jeg VET ikke, men jeg legger kjøttet nedi først.
Tangina sa
for 17år siden:
De feteste kjøttstykkene i bunnen, ja.
(Nå har jo andre alt sagt det, men jeg hadde så lyst jeg og...:sparke:)
Hyacinth sa
for 17år siden:
Tenk får - kål - får -kål, og ikke kål - får... (Var ikke det lurt? Fant på det akkurat nå! :D )
Michelle sa
for 17år siden:
Kristin sa:
Tenk får - kål - får -kål, og ikke kål - får... (Var ikke det lurt? Fant på det akkurat nå! :D )
No blei æ mæktig imponert:)
goldnugget sa
for 17år siden:
Leste at man skal legge kjøttet nederst med fettet mot bunnen. På kjøttet jeg lagde var det ikke noe særlig fett, men det brant seg ikke.
him sa
for 17år siden:
Jeg har alltid kålen nederst. :kjerringa mot strømmen:
Jeg har også bare tre lag: Kål, kjøtt, kål. + Litt mel
Michelle sa
for 17år siden:
him sa:
Jeg har alltid kålen nederst. :kjerringa mot strømmen:
Jeg har også bare tre lag: Kål, kjøtt, kål. + Litt mel
Antall lag kommer jo ann på hvor mye en skal lage til enhver tid. Jo større porsjon jo flere lag.
Mams sa
for 17år siden:
him sa:
Jeg har alltid kålen nederst. :kjerringa mot strømmen:
Jeg har også bare tre lag: Kål, kjøtt, kål. + Litt mel
Jeg har også kål i bunnen.
Blir gjerne 4 lag på meg da og jeg avslutter da med kjøtt.
Pastill sa
for 17år siden:
Men altså. Får I kål. Sier seg jo selv at det er får oppå kålen. :nemlig:
Har aldri laget det selv da.
malena sa
for 17år siden:
Får-kål-får-kål… :nemlig:
Karamell sa
for 17år siden:
Jepp. Har lam på komfyren nå :)
Michelle sa
for 17år siden:
Karamell sa:
Jepp. Har lam på komfyren nå :)
Håper det smakte:)
Libra sa
for 17år siden:
Karamell sa:
Jepp. Har lam på komfyren nå :)
Kjenner jeg blir misunnelig :ja: Hilsen ei uten kjøkken og med McDonalds burger i magen :o
Line* sa
for 17år siden:
Det skal jo litt til før det brenner seg, da. Man har jo også vann i. Fårikål koker. I vann. Ikke tørrkokes. :knegg:
Men ja, jeg legger også får-kål-får-kål.
Karamell sa
for 17år siden:
Yes, og mer igjen til i morgen :)
Ole Brumm sa
for 17år siden:
Tror det er litt tilfeldig hva jeg har i bunn jeg, har aldri tenkt over dette.
Har forøvrig ikke lyst på fårikål i dag, spiste meg kvalm på det i forge uke. :(
Bruker1208 sa
for 17år siden:
Kristin sa:
Tenk får - kål - får -kål, og ikke kål - får... (Var ikke det lurt? Fant på det akkurat nå! :D )
dette har faktisk jeg lurt på en stund, og huskeregelen din var helt genial!!! så nå blir det får i kål her i huset!