Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Barneutstyr i Trondheim/vinterdress

#1

tink sa for siden:

Hei og hopp.

Jeg er hjemme på høstferie og tenkte å bruke litt tid på å kikke på vinterdresser til T som trenger ny nå. Han er tre år og jeg har lest litt på foreldre og barn sin test. Vi bor på vestlandet så vanntetthet er viktigere enn at dressen tåler mange kuldegrader.

Noen som har et godt råd?

Og hvor finner en skikkelig barneutstyr i denne byen?
Har ikke tid til å gå gatelangs i midtbyen, men kjører gjerne til et sted jeg vet de har litt utvalg. Det er greit å få sett litt på de ulike dressene før et eventuelt kjøp. Bor på Flatåsen så Heimdal og Tillermyra er lett tilgjengelig.


#2

Maz sa for siden:

På tiller har du Barnas hus og Barnas beste samt en barnebutikk inne på City syd med Exit osv. Der har du også kappal osv.

Hadde jeg ikke hatt 2 dresser som passet ville jeg nok ha tatt en tur til solsiden i byen og sjekket de småbukkendressene (tror det var navnet) de hadde på Ragazzi med gummirumpe men laget med ny teknologi.


#3

Selma sa for siden:

Du finner både Barnas Beste og Barnas Hus rett ved City Syd

På City Syd finner du de vanlige kjedebutikkene samt Di Onge. Di Onge har både Reima og Troll hvis jeg ikke tar feil

Bebito ved Solsiden har TTH og Troll, tror jeg


#4

Nessie sa for siden:

:jupp:
De dressene har kommet på Stjørdal også, på butikken "XY".
Men tror ikke de var vanntett mer enn fra livet og ned (samme som Troll mener jeg) ?

Vil også anbefale Barnas hus på Tiller.


#5

Hippie sa for siden:

Barnas Hus på Tiller er veldig bra, Bebito også synes jeg.

XY butikken har bra utvalg, men jeg får MARK av han som jobber der. Så derfor klarer jeg bare ikke å handle til han. Snakk om innpåsliten maskopp, med supersleskt smil... :grøss:


#6

Maz sa for siden:

Jeg vet ikke jeg, men hun damen på Ragazzi snakket varmt om dem. Hun selger også Reima Mikk-line.


#7

Nessie sa for siden:

De så veldig fine ut :jupp:


#8

tink sa for siden:

Takk for gode tips alle damer!

Nå har jeg sust rundt med mamma i noen timer og fikk kjøpt en reflex-dress med uttakbart ullfor til 699,- på Barnas beste utenfor City Syd. Smal variant, som passer til en smal gutt. Skjønner ikke helt vitsen med å betale mer enn det dobbelte for en troll-dress... Selv om en del av meg har veldig lyst på det da. :rolleyes:


#9

Nessie sa for siden:

Synes forøvrig Troll sine dresser virker ganske tunge? :vetikke:


#10

Karamell sa for siden:

Jeg har kjøpt Ticket på Bebito!


#11

Hippie sa for siden:

Jeg var veldig fornøyd med Trolldressen i fjor iallfall. Har til da brukt Reima Tec, men synes de er litt for stive.

Trolldressen kan kanskje virke litt tung, men den er veldig romslig og fin. Og flott for aktive unger. Fikk også mye skryt av den av barnehagepersonalet.

Dette var den typen som ikke hadde avtagbart for inni.


#12

tink sa for siden:

Poden ble ihvertfall glad da han fikk prøve dressen, som ikke så så alt for stor ut. Lang i beina, men det er nok bedre med skikkelige vintersko enn barbeint - ble dratt utenpå pysjen like før sengetid. Sorgen var stor da det gikk opp for han at dressen bare skulle prøves, så senga. At vi ikke skulle ut og leke i snøen med en gang. Han er ihvertfall klar for vinter og snø.

Når jeg kom hjem så jeg at fargen ikke matchet helt med fargen på vinterskoene, men altså :blabla: Det viktigste er at klærne er varme og holde kulde og sno ute.


#13

Fadese sa for siden:

Så bra at han ble fornøyd. :)
Vi hadde Reflex til Lillemor. Ved en anledning ble hun våt, men jeg tror det kanskje kunne vært forhindret dersom vi hadde impregnert dressen. Håpe den svarer til forventningene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.