Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

DVD i bil, sikring?

#1

Søster sa for siden:

Ting skal jo helst ikke fly rundt i kupéen, og jeg skulle tro at en halvkilos DVDspiller kan gjøre nok skade om toåringen får den i tenna ved bråstopp.

Dere som har sånt, hvordan festes det i bilen? (har bakovervendte barn) Kommer de med borrelås eller noe?


#2

Ru sa for siden:

De kommer med ordentlige fester. I hvert fall har begge de to vi har hatt det.
Begge to har vært ordentlig stroppet fast, og vi har hatt både billig og dyr variant.
(Først hadde vi en Twin-sak, nå har vi NextBase.)


#3

Olvina sa for siden:

Dette avheng av kva type DVD-spelar ein vel. Dei vi har no (NextBase) blir "klikka" på plass i eit spor i ei festeanordning med borrelås rundt nakkestøtta. Det viktige her er å høyre at det kikkar, slik at ein veit at det er heilt fast, og ikkje berre nesten. Vi hadde nokre andre før, der var det ei slags veske som vart festa rundt nakkestøttene (med borrelåsband) og spelaren låg oppe i veska. Nuvel, dårleg forklaring, men eg håpar du skjønte det likevel. Eg har sett fleire andre variantar og, så der er nok mange mogelegheiter. Vi har ei som sit bakovervendt og ei som sit framover, og vi festar den eine spelaren i nakkestøtta framme og den andre i nakkestøtta bak. :enkel:

Dersom de skal bestille spelar, er det viktig å velge ein spelar som faktisk kan festast i bilen på ein forsvarleg måte, ellers kan det bli ein risikabel affære ja.


#4

Mamma Rosa sa for siden:

Vi har festet våre med strips rundt stålet i nakkestøtten. I tillegg til båndet som går rundt hele.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.