Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skravletråd...

#1

amylin sa for siden:

... som ikke blir slettet i slutten av måneden.

Jeg la meg altfor seint i går og i dag er jeg minst like gretten som jeg var i går. :mad: Merker at det ikke skal mye til i dag før jeg eksploderer, så det er best at elevene oppfører seg i dag.

Nå skal jeg snart opp på personalrommet og ha i meg min morgente, ellers blir jeg i alle fall gretten.

Gleder meg forøvrig til i ettermiddag. Da skal jeg nemlig lage sjøkreps og hvit sjokoladepannacotta.


#2

Røverdatter sa for siden:

Nå ble jeg nesten litt redd. Ikke vær så sinna da :ber:.

Jeg fikk også lyst på sjøkreps og hvit sjokoladepanacotta! :namnam:


#3

amylin sa for siden:

Nei, nå er jeg ikke så gretten lengre. Hadde en rolig time med naturfagprøve og min kollega var i så godt humør at hun kom syngende inn. Ikke bli redd Kasia.

Nå skal jeg egentlig rette prøver og planlegge, men det er mye koseligere å skravle her inne. Blir dessuten i mye bedre humør, og det er bra for mine omgivelser.


#4

Skilpadda sa for siden:

Jeg ble jo sittende oppe og lese alle postene både på her og villemodne før jeg kunne legge meg sånn henimot to, og så var det min tur til å stå opp med poden i halv syv-tiden, og han var heldigvis snill og grei, men etter frokost bæsjet han i trusa. (Gjett hvilken smiley jeg savner nå.) Heldigvis var truse det eneste han hadde på, og heldigvis#2 satt han ikke i sofaen da det skjedde. Men små-irritert blir man jo, selv om man skjønner at å kjefte kanskje ikke er det lureste på det som tross alt er bare hans femte dag uten bleie.

Nuvel. Trøtthet er ikke særlig befordrende på godt humør, nei. Men Dickens på trikken fra barnehagen hjelper litt, da. :)


#5

Java sa for siden:

Jeg har så og si ikke sovet i natt. La meg altfor sent (ca ett) og har hatt ei syk lita jente hjemme som slett ikke ville sove. Vet ikke helt hva som skjedde, men det var skrik og hyl og lite søvn i natt. Det roet seg da hun hadde klart å vekke storesøster og fått trøst av henne også.

Men vekkerklokka ringte likevel tidlig. Åh, som jeg gleder meg til en god natts søvn, legge meg tidlig og stå opp sent. Men når?


#6

Røverdatter sa for siden:

Bæsj i trusa, ja. Her er det tiss. Minst fem ganger om dagen. Det positive er at Vesla blir en racer til å regne, hun teller på fingrene dagen lang hvor mange ganger hun har tisset på seg, og hvor mange ganger det blir om hun tisser en gang til, og en gang til, og en gang til og "Hvis jeg tisser på meg så mange ganger mamma :holder frem begge hender: - da blir det ti!!".

Mannen min okket og bærte seg her om dagen fordi han mente han hadde funnet en bæsj i trusa til Vesla. Jeg vet ikke hva han tenkte på, men det mest logiske stedet å gjøre av uhumskheten var tydeligvis over verandakanten. Hvorpå han lykkelig kunne konstatere at det var visst bare en stein :haha:.


#7

Røverdatter sa for siden:

Kjedelig med syke barn, Kanne. Ønsker god bedring til jenta di og bedre nattesøvn på deg :klem:.


#8

Java sa for siden:

:Rofl: Og om det hadde vært en bæsj?


#9

Røverdatter sa for siden:

Da hadde jeg sendt han ut med hundepose for å plukke opp!

Alt dette skjedde selvsagt mens jeg sto og hadde latterkrampe ved spaghettigryta.

Aldri en kjedelig dag i Kasia-huset.


#10

Claire sa for siden:

Hihi, Kasia.
Enda godt det ikke var mannens truse. :D


#11

Røverdatter sa for siden:

Pussig du skulle nevne det. Jeg var nemlig inne og redigerte inn at det var Vesla sin truse etter jeg hadde postet :flau:.


#12

Claire sa for siden:

Det var nettopp det jeg registrerte. :storesøster ser deg:


#13

Adrienne sa for siden:

Jeg er ikke det minste trøtt i dag, for i mens dere andre modne mødre ikke klarte å rive dere bort fra PC'en i går sovnet jeg på sofaen med det samme snuppa var i seng, klokka kan ikke ha vært halv åtte engang. Mannen vekket meg halv ti og lurte på om jeg ikke likegodt kunne legge meg, så da gjorde jeg det. Og i tillegg så slo snuppa til og sov hele natta, uten å våkne en eneste gang, og det har ikke skjedd før. Men etter at klokka hadde passert fire så sov jeg heller dårlig, av den enkle grunn av at enkelte kroppsdeler hadde vanskelig med å forstå at snuppa ikke skulle spise fire ganger i løpet av natta. Med andre ord: Skikkelig brystspreng.

Hele familien var opp før seks, så vi er en gjeng med solide a-mennesker.


#14

amylin sa for siden:

Så deilig at snuppa sov hele natten.

Jeg er trøtt i dag, sikkert derfor jeg var gretten også. Vel, ikke bare derfor, men sikkert derfor jeg reagerer ekstra på ting.


#15

Irma sa for siden:

Sånne netter er slitsomme altså. Mikkel skrek hele natta i natt, med noen få pauser hvor han sovnet av utmattelse. Hjalp ikke med paracet heller. Så i dag ble det hjemme-fra-jobb dag, og tur til legen. Han har ørebetennelse. Burde kanskje ta seg en blund nå som han sover, framfor å sitte her og blomstre? Hm.


#16

AprilRyan sa for siden:

God bedring til Mikkel og Kannes jente. Håper dere får sove bedre i natt.
Vi er på besøk hos foreldrene mine. Kom i går kveld, så Selmer var ikke i seng før halv elleve, og sovnet ikke før tre kvarter senere. Surfet rundt her til langt på natt. Tror ikke jeg sovnet før firetiden. Heldigvis sov Selmer litt lenger enn vanlig, og jeg stod opp med han rundt åtte. Nå er han med mormor og oldemor i banken, mens jeg prøver å holde Jobbis (mannen) borte fra PC`en. Han vil nemlig også surfe. :himle: I morgen er det min tur til å sove ut, så i kveld kan jeg rangle med god samvittighet (jada, jeg er i stand til å rangle nesten uansett hvor lite søvn jeg har hatt natten før).


#17

AprilRyan sa for siden:

Det hørtes utrolig godt ut! Kan ikke du legge ut oppskriften på matforumet?


#18

amylin sa for siden:

Det kan jeg godt. Morsomt å se deg her også, AprilRyan.


#19

Irma sa for siden:

Takk AprilRyan.

Jeg blir helt rar. Hver gang jeg ser navnet på dette forumet øverst på siden leser jeg; "FRP-forum." Skvetter litt til, og lurer på hvordan jeg har forvillet meg inn hit.


#20

Adrienne sa for siden:

:rofl:


#21

Alexa sa for siden:

Og jeg gleder meg til i morgen siden jeg tror jeg er en av de heldige som skal spise dette! ;)

Hei, forresten!


#22

AprilRyan sa for siden:

Kjekt å se deg her!


#23

Plipp sa for siden:

Heisann!
Har hatt en nydelig dag.
Var veldig effektiv på jobben i dag og kunne gå hjem tidlig, noe som ikke er helt vanlig:himle:
Mannen kom hjem i natt, etter en av sine jobbreiser, kjøkkenet var strøkent og sneipen plukket opp i barnehagen. De reiste ganske raskt til svigers , så storesøs og jeg har kost oss aleine hjemme med en halvklipt plen og takeaway.


#24

amylin sa for siden:

Jupp, alexa. Du skal spise det. Nå er pannacottaen laget, men glemte å ta opp sjøkrepsen i dag tidlig, så jeg må nok ta ut paven i morgen. :mumle: Sånn er det å være glemsk. Nå holder jeg på å strikke halskanter på en Nøstebarn-dress. Skal jo levere den i morgen, og hadde helt glemt at den ikke var helt ferdig. Sukk....


#25

Singha sa for siden:

Sei stata nel mio cervello?

Direkte oversatt; har du vært i min hjerne?
Jeg EEEElsker PannaCotta, og kommer til å være din verste kritiker i morgen. Matkritikere har krav på trippel porsjon ikke sant?

Om det er kragen til M, så ikke stress :smask:

Her har vi hatt forelesning om lineær regresjoners hemmelige koder for dummies. Jeg føler meg i allefall dum, men synker vel inn etterhvert. Har verdens mest arrogante foreleser, men slike personligheter digger jeg. Kan ikke sitte stille, må bare kommentere....... men det krever jo at jeg kjenner fagfeltet da - så han hjelper til med leseferdighetskurven min. Tror dette egentlig var ment som kryptert ros til arroganse, men nå satt gravidtåka inn. Så jeg får tusle rett i sengs, kanskje vettet kommer tilbake.


#26

amylin sa for siden:

Singha, det er kragen til M. Stresser ikke, jeg sitter jo her. :sparke:

Så flott at du elsker pannacotta, men har laget 8 porsjoner, så dere får slåss om den siste porsjonen. Jeg orker aldri mer enn en porsjon, for jeg synes det er så mektig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.