Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kaos og kaos og sliten

#1

Bobbelur sa for siden:

Vi har hatt ny time på fvk. Hm.
Vi har hatt mye å gjøre begge to i det siste, og jeg er sliten og han er hanglete og småsjuk. Hm.

Timen på fvk viser nok en gang hvor ulike vi er. Hvor store forskjellene er på hva jeg ønsker/trenger/har behov for og hva han trenger/har behov for/ønsker.
Jeg vil ha et 'oss' der vi gjør felles ting og snakker sammen og bygger opp om ønsket og lysten til å være sammen. Han synes det er fint som det er og har ikke ønske eller behov for at vi skal bruke mer tid sammen. Den gode samtalen? Det er jo begrenset hvor lenge vi kan sitte og se hverandre dypt inn i øynene...

Jeg har tid på å fundamentere en avgjørelse slik at den blir riktig. Vi har ikke snakket mer sammen om ting som dukket opp under samtalen i går, men jeg tror ikke det vil være store endringer som kommer. Jeg kan bli overrasket - kanskje finner han en lyst til å gjøre ting sammen med meg og kanskje finner vi andre områder vi liker hverandre på.

Men akkurat nå, akkurat i dag... så er jeg ingen optimist. Det er kaos i hjertet mitt og hodet og kroppen er sliten. I morgen er det fredag og ukens eneste fridag for meg - og det ser jeg fram til. Jeg trenger det.


#2

Matilda sa for siden:

:klemme:


#3

Olvina sa for siden:

:klemme:

Eg håpar fridagen din blir fin.



#5

Chablis sa for siden:

:klemme:


#6

Kirsebær sa for siden:

:klemme: Prosessen dere er inn i er så slitsom. Uansett hva resultatet blir så er det helt utrolig slitsomt å komme seg dit.


#7

Flubby sa for siden:

Det høres skikkelig slitsomt ut å få forholdet deres i riktig spor igjen, spesielt når den ene parten er fornøyd med tingenes tilstand. Hm. :klemme:


#8

Heilo sa for siden:

:klemme: Jeg leser, og ser deg.


#9

Tåtti sa for siden:

:sukk: på dine vegne.

:klemme:


#10

Bobbelur sa for siden:

Tur med hundene hjalp ikke... Oh well. :sukk: Kurskveld i kveld, og der slipper jeg å tenke på dette i alle fall.

Takk for omsorg - det varmer i kaoset mitt.


#11

Kirsebær sa for siden:

Bare en liten klem til. Og ikke mer sånn synd-på-klemming. Den klemmen fikk du lenger oppi her.
En skikkelig kos, er egentlig tingen. :kos:


#12

Betty sa for siden:

:klemme: hardt på Bobbelur. Forferdelig tøff tid det der. Jeg håper du finner ut av det. Enten det blir på den ene eller andre måten. Tenker på deg.


#13

Mex sa for siden:

:klemme:


#14

Pelen sa for siden:

:klemme:


#15

Mams sa for siden:

:klem:
Det høres veldig tøft ut.
Får håpe du får maks ut av fridagen din og koser deg masse i morgen.


#16

Bobbelur sa for siden:

Som forventet så klarte jeg å skru av alt mens jeg var på kursplass i går. Min 'kollega' (vi går instruktørkurset sammen) og jeg ble kastet rett ut i det og holdt hele kurset med instruktøren på sidelinja. Juhu!!! Vi fiksa det!

Mannen og meg... jeg har fått formidlet den store og dype ulikheten jeg har sett, og at jeg ikke vet om vi klarer bygge noen bro over det. Og at jeg har oppfattet han dithen at han egentlig ikke vil ha bro. Hans reaksjon? Hm - det med bro og sånt hadde han ikke tenkt på. Så det kunne han ikke svare på. :sukk: Med andre ord så ser han ikke ulikhetene våre engang.
Jeje. Fri i dag. Drikke kaffe og så la hundene få sove litt mens jeg går på hobbyrommet en tur. :jupp:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.