Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Middagsplanlegging

#1

Bobbelur sa for siden:

I dag har jeg altså ingen planer om å lage middag. Jeg har ingen planer om å gjøre en tøddel av husarbeid. Jeg skal bare kose meg. :nemlig:

Så just nu loffer jeg litt rundt i sånn myk fløyelsbukse, singlet i ull fra Fjær å Bær mens jeg grubler på hvor jeg skal gå tur med hundene. Det har regnet så inn i helvete masse at alt av skogsturer utgår tror jeg. Når turen er over tenker jeg at jeg skal ta en kjapp dusj før jeg setter meg på hobbyrommet en stund. Mamma har 'bestilt' nettveske i bursdagsgave til seg selv, så det får jeg sy. :jupp:

Middagen? Den har jeg tenkt å kjøpe ferdig et sted mellom her og Økern. Jeg skal på kursplass i dag også (bare denne og neste uke igjen, så er jeg ferdig med Oslo-pendlingen for denne gang.) og drar før noen andre kommer hjem nemlig. Ikea-middag? Burger King? Jeg har ikke bestemt meg ennå. Men i dag skal ikke jeg lage den i alle fall! :highfive:


#2

Mex sa for siden:

BK :nemlig:
Vi har ikke det her i området og noen ganger er det godt med en skikkelig BK burger.


#3

Olvina sa for siden:

Eg likar veldig godt den slags form for middagsplanlegging. :nemlig:

Nyt dagen!


#4

Mams sa for siden:

Om den ikke er flyttet pga veiarbeidet har de Pizzabua/bussen på Økern. Det er god pizza det.
(men må vel sitte i bilen og spise den da)


#5

Bobbelur sa for siden:

Mams - det er så kaotisk å finne frem der at jeg ikke tør satse på noe sånt.

Det er mulig at BK på Ullevaål Stadion får besøk. Jeg får tenke litt på det...


#6

Flubby sa for siden:

Bursdagsmiddag på Burger King? Du fortjener langt bedre enn det :klem:


#7

Bobbelur sa for siden:

Joa, egentlig, men jeg vet ikke helt hva jeg har lyst til å spise. I tillegg er jeg ikke så kjent på spisesteder langsmed veien lenger.


#8

-ea- sa for siden:

Fjær å Bær er fine klær. :knegg:
Jeg som trodde at nå fant jeg en månedsplan her eller noe sånt. Men nei.


#9

Bobbelur sa for siden:

:knegg: Ingen månedsplan. Bare en plan for denne dagen. Siden jeg ikke får feiret noe som helst, så konkluderte jeg med at jeg i det minste ikke skal lage middagen i dag. Så får det bare være med alt det andre. :jupp:
Fjær å Bær ble midlertidig erstattet, men nå er den samme trøya på igjen. Den skal holde meg varm når jeg står fire timer utendørs i kveld. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.