Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Shopping i Riga?

#1

Selma sa for siden:

Det kan hende at det blir weekend-tur til Riga på oss i løpet av høsten:hyper:

Noen som har vært der og vet noe om hvordan shopping-mulighetene er der? Tenker da spesielt på klær og sko. Har lest flere steder om rav og linduker, men på det området har jeg litt begrensede interesser gitt :nemlig:


#2

Toffskij sa for siden:

Denne nettguiden (velg kategori fra menyen til venstre) er ganske fyldig på shopping, og veldig god og oppdatert sånn rent generelt. :)


#3

Marge sa for siden:

Ville bare si heldiggris! Riga er en by jeg virkelig kunne tenkt meg å besøke.


#4

løve70 sa for siden:

Du finner visstnok både Rimi, Dressmann og Cubus, så shoppingmulighetene burde jo være optimale ;)

Jeg skal til Riga selv i Februar, så jeg abonnerer :)
Leste nettopp en reportasje i Henne, og utifra den så så det ut til at shoppingmulighetene burde være til stede...


#5

Selma sa for siden:

Cubus, Rimi, Dressmann og en dose linduker blir nok bra ja :knegg:

Uansett shopping eller ikke - Riga virker kjempespennende og dessuten er det kjempekjekt med direktefly fra Trondheim. To timers flytur og vips så er vi framme :jupp: Vi vurderer flere byer, men Riga ligger godt an pga kort reisetid


#6

Selma sa for siden:

Tusen takk :blomst: Nå har jeg lesestoff i kveld!


#7

Stikka sa for siden:

Ble ikke imponert over shoppingen. Jo da, det er butikker der, men prisene og utvalget er dårligere enn her hjemme. Så bruk heller tiden på sights og spa.


#8

LilleLeo sa for siden:

Noen som har flere tips? Jeg reiser til Riga om to-tre uker, og er naturlig nok nyskjerrig på om det er noe særlig å shoppe der, priser kontra her, etc.


#9

Muskat sa for siden:

Jeg var ikke imponert over shoppingmulighetene. De har riktignok Zara og Mango i tillegg til Cubus og Dressmann og sånt, men prisene er ca de samme som her.


#10

Selma sa for siden:

God tur! Det blir Dublin istedet for Riga på oss.


#11

daffy sa for siden:

Å nei, nå rett før jeg skal poste ser jeg at du ikke skal til Riga likevel. Ja, ja, jeg poster likevel tilfelle noen andre har tenkt seg dit.

Jeg signerer de som har sagt at shoppingmulighetene ikke er særlig bra i Riga på klær, sko etc. Da hadde jeg heller dratt til Praha for eksempel.

Men Riga har mye annet å by på enn linduker da! Som de fleste østeuropeiske byer har Riga stort utvalg av kjempefine treleker. Klosser, tretog, uroer, dukker etc.

Ellers var det mest spesielle med shopping i Riga de enorme markedshallene. Du har sikkert lest om dem i den linken Tinetoff kom med. Det var utrolig gøy å gå og kikke der. Fiskehallen var ENORM, og det var så mange morsomme fiskesorter jeg aldri har sett før, matvarer og tilberedelsesmetoder jeg aldri har hørt om, rett og slett riktig så eksotisk.

På den mer kuriøse siden var de gamle damene som stod utenfor disse markedshallene og flere andre steder i byen, og solge slitte plastposer med fine vestlige merker på, Prada for eksempel. Jeg lurer på hva disse ble brukt til, om folk i Riga brukte dem i steden for vesker?


#12

Snippa sa for siden:

Skulle akkurat til å foreslå det samme. Praha er en kort flytur unna, billig, enkelt og billig å komme seg til byen fra flyplassen og en nydelig by. Riga synes jeg ikke er imponerende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.