Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Argumenter

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg har vært på bobilmesse igjen. Sammen med pappa. Og funnet vogn som jeg synes vil funke for oss:
www.finn.no/finn/car/caravan/object?finnkode=28873989

Vi får den til en litt lavere pris da.

Men det er jo litt penger da, og alternativet er denne:
www.finn.no/finn/car/caravan/object?finnkode=30470043

eller en Camp-Let. Begge de to siste uten toalett innebygd. Do er litt viktig, sant??

Jeg trenger argumenter for å få mannen litt mer på glid. Om vi tar i bruk EK som vi har stående så kommer dette på 2092,- pr mnd. Pluss forsikring og sånt. What to do? :vetikke:


#2

Blondie sa for siden:

Do har man på campingplassen, det er ikke lov å campe utenfor likevel. :farget av at vi har camplet: :knegg:


#3

Dragen sa for siden:

Spare litt til. Du kan leie vogn ofte for to tusen i maneden.


#4

Bobbelur sa for siden:

Camp-Let er jo noe av det vi tenker på, men sesongen blir litt kortere med en teltvogn enn med en campingvogn. Og det er do på campingplasser, men du vet... det er noe med det å kunne slippe å gå dit da.

Ulempen med å skulle leie vogn er at jeg har vel ikke sett så små vogner til leie. 't øyeblikk, skal sjekke først bare...
:jupp: Det er større vogner enn bilen vår kan trekke. Skal vi leie vogn må vi også leie bil i tillegg da.

En annen løsning er jo helt klart å ikke kjøpe noe i det hele tatt. Det er vel der jeg tror vi ender opp. :sparke:


#5

Mams sa for siden:

Man må ikke ha innebygget do, det går jo fint med sånn porti-potta. Det kan man ha i camplet også.
Vi hadde portipotta i campingvogna vår, men den vogna var ikke akkurat av nyere dato da.


#6

United sa for siden:

Må dere ha ny? Greit med do på natten og morgenen. Men det er en grusomt ekkel sak å tømme om den brukes til mer enn tissing. Syns jeg da. Enda det ikke er jeg som har den (dritt)jobben. Mellom de to, hadde jeg valgt Soliferen. Mye mer vogn for pengene, selv om den andre ser kulere ut. Dere kan bare kjøre i 80 uansett, om hastighet er et argument.


#7

Olvina sa for siden:

Eg har ikkje noko fornuftig for-mot i forhold til den eine eller den andre varianten, men eg er utruleg fascinert over alt det er mogeleg å få plass til inne i såpass små vogner!


#8

Bobbelur sa for siden:

Vi må ikke ha ny vogn, men av akkurat den Solifer'n er det pr nå ingen brukte å oppdrive. Nokså ny modell har jeg skjønt. Vi kan kjøpe en T@b 360 brukt da, men... det er noe med den måten de har utnyttet plassen i Solifer'n som jeg likte. Og så er det en vinterisolert vogn. Me like!

Men. Jeg skjønner at jeg vil ikke få Luren med på å kjøpe vogn i det hele tatt, så jeg jobber akkurat nå med å ikke kjenne på skuffelsen. For han er vogn (camping- eller telt-) en overdådig luksus som han ikke ser poenget med. Det vil også innebære hytte også skjønner jeg nå. :sukk:


#9

Mams sa for siden:

Vi har et vennepar vi dro endel på ferie med før, de hadde combicamp. Gubben der skjønte ikke vitsen med campingvogn når de hadde combicampen.
Vel en sommer i Danmark med grisevarme, hvor de stupte ut av combicampen om morgenen så kjøpte de campingvogn.
Han skjønte plutselig at det er en vesentlig forskjell.

Vi hadde morgensol den gangen og vi også døde litt om morgenen, men det var ikke før døren til forteltet ble åpnet. Men med en gang det var gjort var det bare å stå opp altså. De hadde på vifte, men det hjalp så godt som ingen ting mente de.


#10

United sa for siden:

Nå vet jo ikke jeg hvordan dere ligger an økonomisk. Min mening er at om man har penger nok til andre ting man vil, er det ikke luksus å bruke 120.000,- på en vogn du har tenkt til å bruke mange ganger i året. Handler om livskvalitet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.