Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Knirking i gulv

#1

dutte sa for siden:

Har noen gode råd mot knirking i gulv ? Huset begynner å dra seg mot 35 år, og jeg er redd vi må ta opp de aktuelle gulvene helt ned til det nederste trelaget, og legge nye plater og deretter nytt gulv.

Noen med erfaring på dette området ? Ikke spesielt sjarmerende med knirkende gulv natterstid, og sånn :mad:.


#2

-ea- sa for siden:

Vi kjøpte hus fra syttitallet, med knirkegulv i hele stua. Det vi gjorde var å skru alle gulvplatene ordentlig fast, tror det gikk med fire hundre skruer eller noe... problem solved.


#3

meisje sa for siden:

Skru flere skruer inn i platene, eller om dere skal endre på gulvet, velg planker istedenfor plater, gulv med planker kniker ikke så lett.


#4

dutte sa for siden:

Det er planker som ligger under platene da, men jeg tror det er platene som knirker. Takk for svar, har en snekker her som snakket om skruer, men jeg har mest lyst til å hive ut alt og bygge opp på nytt- gulvet altså.


#5

Pelen sa for siden:

Jeg leste det i et eller annet blad. Det er flere ting å gjøre avhengig av hva problemet er. Om jeg finner det så skal jeg skrive det inne her. Man kunne prøve å ha ut en eller annen blandning på gulvet også, om jeg ikke husker feil.


#6

Ekkir sa for siden:

Det finnes noe du kan smøre på. Mener å ha lest det i et interiørmagasin.
Huset vårt er nærmere 250 år og her er det umulig å liste seg rundt :knegg:


#7

Kula sa for siden:

For å få bukt med problemet bør du nok skrelle av lagene ned til bjelkelaget, sjekket at disse er rette i forhold til hverandre, skru på nytt gulvspon og så legge nytt gulv. Det er ikke sååååå mye jobb da. :lyve:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.