Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har tips til lureste måte å kjøpte billetter til Karibien?

#1

Nooria sa for siden:

Vi vurderer å reise til Karibien i romjula, feks Virgin Islands. Jeg har begynt å snuse litt på nettet etter steder vi kan bestille men har ikke kommet langt i prossessen.

Hva er lurt, nettbutikker eller reisebyrå? Noen som kjenner til et bra nettsted hvor man kan finne billige reiser?

Jeg regner med at en slik ferie uansett blir dyr, men jeg trenger jo ikke å betale mer enn jeg må :D. Først må vi jo ha flybilletter men etterhvert må vi også finne et sted å campe.


#2

Nooria sa for siden:

dytter


#3

Skytte sa for siden:

Vi dro til den Dominikanske republikk på bryllupsreise i 2004. Søkte da på flybilletter hos diverse flyselskap (endte opp med Air France via Paris) og bestilte hotell via hotels.com. Alt i alt ble turen ovr 6000kr rimeligere enn om vi skulle bestilt gjennom reisebyrå. Hotellet ble faktisk rimeligere gjennom hotels.com, enn om vi skulle bestilt direkte fra hotellet på det tidspunktet :rolleyes:.


#4

Nooria sa for siden:

Husker du sånn ca hva reisen kom på for dere to?

Fikk et pristilbud på ca 90 000 fra Ticket :rolleyes:. Ikke helt aktuelt kan man si.


#5

Skytte sa for siden:

Mener å huske at vi betalte ca. 26.000 for to personer inkl. flyreise, 14 netter på ok hotell med All Inclusive. Dette var i midten av juli 2004.


#6

liefje sa for siden:

Saann apropos priser, saa kan jeg fortelle at romjulen som oftest er det dyreste av det dyre. Mange hoteller opererer med spesialpriser for akkurat denne perioden, og disse ligger skyhöyt over normalprisene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.