Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fine og skumle dagen

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg har laget ferdig det meste av middagen vi skal ha i dag. Jeg har kladt på meg skjørt, og skal straks fikse meg litt på håret og sånn.

Det er ikke alle dagene jeg skal ut av huset før det er kurstid på ettermiddag/kveld, og jeg kan godt loffe rundt i utgått og lappete jeans med raggsokker på bena, hår til vært og uten sminke.
Men i dag så skal jeg til avdelingsleder i hundeskolen en tur. Da kan jeg benytte anledningen til å se litt mer ålreit ut.
Og senere i dag skal jeg ha ansvaret for et grunnkurs. Jeg tror det er litt skummelt, for jeg har ingen instruktør som står på kanten som støtte. Jeg har to observatører fra instruktørkurset som startet etter mitt sammen med meg, men jeg skal altså være instruktøren i dag. Det blir fint! Og litt skummelt. Men fint!!! :jupp:


#2

Tåtti sa for siden:

Så gøy! Lykke til! :heia:


#3

Flubby sa for siden:

Det går sikkert bra! Lykke til :tvitvi:


#4

tink sa for siden:

Så spennende.
Lykke til!


#5

Olvina sa for siden:

Spennande. Riktig lukke til!


#6

Betty sa for siden:

Masse lykke til! Dette klarer du fint! :klemme:


#7

Mex sa for siden:

Lykke til! Det går nok helt supert. :)


#8

Bobbelur sa for siden:

Det ble riktig så interessant møte med avdelingsleder. I neste uke skal jeg starte opp et kurs helt på egen hånd - i et annet fylke. Sånn i nærheten av Blondie faktisk. Det er litt moro da, jeg er i gang med den beste måten å trene på før eksamen. :jupp: Eksamen er om en måned og to dager...


#9

Dali sa for siden:

Spennende! Lykke til!


#10

Bobbelur sa for siden:

Wuhu!! Knallkveld! Detta var morro!

Litt kaotiske tilstander på kursdeltakerne, men det har lite med instruktøren å gjøre, det er ferske hundeeiere som ikke setter grenser. Jeg synes det gikk bra og at det var moro. :jupp: Neste uke får jeg også testet meg på å holde kurs alene. Blir interessant... :glis:


#11

Pamina sa for siden:

Så bra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.