Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Store heldekkende pysjer

#1

Gaia sa for siden:

Hvor finner jeg det? Snupp er en lang kar og bruker nå kun størrelse 98. Det vil si at alle pysjene hans nå er blitt høyvannspysjer. Siden han åler seg rundt i sengen som en kålmark, og dermed får overdelen krøllet opp under armene i en pen pølse, så foretrekker jeg å bruke hele pysjer på ham (ikke to-delte). Siden han ikke tåler ull rett mot huden kan jeg dessverre ikke bruke ulldress som pysj. Noen som har tips til hvor jeg kan finne hele pysjer, gjerne med glidelås i størrelsen 98 og 104?


#2

Krem sa for siden:

Jeg kjøpte nettopp en på Exit i 98 hvertfall, vet ikke om de har større der og. Den er med trykknapper, ikke glidelås.


#3

Angelique sa for siden:

Mener å ha sett hele pysjer i bomull hos HM jeg i disse størrelsene


#4

Lenam sa for siden:

Exit har ja. Min største bruker Ida og Katvig heldrakter som pysjer, men de passer dog best for slanke barn for de er smale i modellene.


#5

Acsa sa for siden:

www.cottonchild.no har også hele pysjer til og med str. 98. Jeg er veldig glad i den som er i frotté og står under overaller i stedet for pysjer, den er dessuten stor i størrelsen. Og økologisk. :)


#6

Gaia sa for siden:

Katvig var et godt tips. Jeg har ikke funnet på H&M og Exit-pysjer i størrelse 98 er rett og slett for små, da de er veldig små i størrelsen. Acsa: vet du om cottonchild-pysjene er små eller store i størrelsen?


#7

Acsa sa for siden:

Den i frotté er stor, i hvert fall . www.cottonchild.no/1204n5.htm De stripete er litt korte i skritt-skulder-målet (men normale i beina) så det kommer an på ungen og type bleie. Den helt hvite i interlock har jeg ikke testet ut.


#8

Cielo sa for siden:

Jeg har hatt to av Cottonchild-pysjene, de med røde og hvite striper. Han bruker den i 98 nå. Ganske store i størrelsen og veldig brede, synes jeg. De vil ikke være for trange for Snupp ihvertfall.
Jeg har imidlertid ikke vært fornøyd med knappene. De går opp hele tiden, særlig i skrittet, så jeg kommer ikke til å kjøpe dem igjen.


#9

Marge sa for siden:

Reflex


#10

Manitoba sa for siden:

Jeg har samme erfaring som deg. Er ikke så fornøyd med de stripete pysjene. Tass var også for slank for dem og de krøllet seg, han fikk begge bena opp under seg og armene inni pysjen hele tiden. Så vi måtte bare kaste dem til slutt. Det var synd.


#11

Nenne sa for siden:

Fixoni har hele pysjer både med og uten fot, helt opp til str. 110. De er små i størrelsen, så lillmann her i huset som bruker str. 98, har veldig god plassi 110-pysjen. Han burde vel strengt tatt hatt 104 en stund til.


#12

Mumriel sa for siden:

Synes det var spesielt at noe ønsket seg en heklet pysj :o


#13

DM sa for siden:

:humre: Det leste jeg også.

Kan jeg foreslå nøstebarn sine? De er romslige og gode.


#14

Ingrid-lille sa for siden:

De har bomullspysjer på HM i store størrelser. Vi har en med tigergutt på, den er i strl 104.


#15

Gaia sa for siden:

De er vel i ull? Det kan han dessverre ikke bruke.


#16

Honda sa for siden:

Reflex.

Går værtfall til 104.


#17

Left sa for siden:

På H&M har de enda større hele pysjer enn 98 - mener helt bestemt at jeg kjøpte pysj til storebror der i str 104.
Dessuten kan du se på amerikansk ebay. Amerikanerne er glade i hele pysjer. Jeg fikk faktisk HEL rosa pysj av en tante av moren min da jeg var SYV år - og den var MED bein på til og med :eek:


#18

Karamell sa for siden:

Har flere fra HM og muligens sparkjøp? Men de er små i størrelsen.


#19

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg skal på HM i morgen, jeg kan se om jeg finner. Hvilken størrelse er det du er ute etter?


#20

Camomilla sa for siden:

Jeg har sett det på HM helt opp til str 122.


#21

malena sa for siden:

PoP har hele nattdrakter i store størrelser. Kappahl sine går opp til 98 tror jeg, storebror som bruker 104 kan bruke dem, men de er litt knappe til ham.


#22

~TM~ sa for siden:

Det stemmer!

Denne går opp til 128:


#23

Gaia sa for siden:

Jeg skjønner at jeg må ta meg en tur på en annen H&M. :nemlig: PoP har dessverre bare opp til størrelse 92 i følge damen jeg snakket med. Det er synd, for jeg digger pysjene deres. Takk for alle gode tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.