Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sunwing resort Arguineguin

#1

Marit K sa for siden:

Vi har vært superheldige og fått sponset 14 dager i syden under Maritmannens pappapermisjon, så vi reiser på ferie i månedsskiftet april/mai.

Vi tror vi har bestemt oss for Sunwing resort Arguineguin. Det ser aldeles deilig ut, samtidig som vi kan bestille "all inclusive", og bare slappe av og kose oss hele ferien. Er ikke ute etter den store opplevelsesferien, men litt skikkelig rekreasjon og late dager for hele gjengen. Skal reise med to små - ei snuppe på rett over 2 år, og baby på 6 mnd.

Noen som har vært der nede som kan si noe om hvordan oppholdet var?
Gjerne også noe om hva dere skulle ønske dere hadde hatt med dere/ ønske dere hadde latt være å ha med, tips til hva man kan fylle dagene med, ideer til hvordan å holde en toåring i sjakk under 5 timers flytur, osv.

Gleder meg vilt til to ukers sponset familieferie altså.


#2

Marit K sa for siden:

Dytter bare bittelitt på denne jeg.


#3

Anne C sa for siden:

Jeg var der for to år siden. Da var Sebastian 2.5 år. Utrolig bra bassengområde for de små. Både et pittelite basseng og et litt større som varierer i dybde, fra "strand" til dyp. Kjempebra show på kveldene for barn. God mat har de og.

Været er godt og varmt på den tiden.

Vi har vært på Gran Canaria mange ganger, og tar stort sett bare med oss våtservietter. Vi pleier alltis å leie bil og har noen faste steder vi handler. Ellers er det en butikk på resortet som har ok utvalg. Også bleier hvis jeg ikke husker feil. Det er sikkert lurt å ta med bleier for de første dagene, men ellers ser ikke vi noe poeng i å ta med masse bleier.

Spør hvis det er noe konkret du lurer på.


#4

Zip sa for siden:

Me har vore der, men før me fekk ungar. Er jo pussa opp no og sikkert meir liv i nærområdet. Heilt supert anlegg med store og fine basseng. Litt langt til skikkeleg strand men ellers heilt topp :ja:


#5

Hønni sa for siden:

Så heldige!
Sunwing er deilig! Det er mange år siden jeg har bodd der, men har til gjengjeld bodd der mange ganger. Nå bor foreldrene mine der, så jeg gikk forbi senest i påsken i fjor og går forbi i begynnelsen av desember. Det er et veldig familievennlig hotell, tror de nettopp har pusset opp, og det er skandinavisk standard. Det er litt fullt ved bassenget til tider, men det er en tusletur til sstranden ved Anfi, og fin tur inn til Arguineguin.

Bare send en pm om du lurer på noe!


#6

Elin sa for siden:

Har vært der sikkert 10 ganger, bare spør i vei! Sunwing er topp!:ja:


#7

Pastill sa for siden:

Har vært der. Fint hotell, men kjedet meg litt i den byen. Skjer absolutt INGENTING der og man møter norske pensjonister på hvert hjørne.
Man kan også gå på søndagskaffe i den norske sjømannskirken som ligger vegg i vegg. :knegg:


#8

Elin sa for siden:

Norske pensjonister treffer man på alle hjørner over hele Gran Canaria;)

Det går lokalbuss rett utenfor hotellet. Den går vel omtrent hvert 15.min i begge retninger (dvs. retning Pto. Mogàn eller retning Las Palmas). Da kan man reise akkurat dit man vil for en rimelig penge.


#9

Fara sa for siden:

Vi har vært der og det var veldig fint å ha med små barn dit. Vo var heldig og fikk balkong rett ned mot scenen og kunne sitte på balkongen og se på show.

Og de har gode vafler i sjømannskirka som ligger 50 meter unna.


#10

Pastill sa for siden:

Ikke i like stor grad som i Arguineguin. Vært på mange steder der...
Bor man feks i Las Palmas kan det faktisk hende at man føler en touch av kulturen der. :lol:


#11

Marit K sa for siden:

Da roter jeg frem denne igjen, for nå er reisen bestilt. Det ble Sunwing Arguineguin i 14 dager. Har reisefeber allerede selv om det er leeeenge til vi reiser.
Er det noen som vet hvordan butikken der nede er?
Og hvordan er kjøkkenet i leilighetene?
Bør vi ta med bleier hjemmefra, eller kan vi like godt kjøpe det der nede?
Ta med badehåndklær selv?
Noe spesielt vi bør tenke på/ huske på når vi reiser avgårde med de to små? Mnstemann vil være ca et halvt år, mens snuppa er i overkant av 2 år, når vi reiser.


#12

Elin sa for siden:

Butikken på Sunwing-anlegget er forholdsvis liten, og forholdsvis høye priser. Det er mer et mini-marked enn et skikkelig supermarked, men du får kjøpt det nødvendige du trenger der. Ca. 10 min gange fra hotellet har du en forholdsvis stor Spar-butikk med bra utvalg.

Kjøkkenet i leilighetene er enkelt men helt ok. Du har alt du trenger der av glass, enkelt kokeutstyr, bestikk osv. Har dere bestilt Royal-leilighet eller vanlig leilighet? Royal-leilighetene er litt bedre utstyrt enn de andre og har bl.a. mikrobølgeovn, strykejern, badekåper, egne strandhåndklær m.m.

Bleier bør du ta med hjemmefra. Bleier er dyrt i Spania, men de har akkurat samme merker som i Norge.

Sunwing er helt topp for barnefamilier! Du kan bare glede deg, for det er virkelig ferie for store og små!
(Sist vi var der, var vår datter 3 måneder gammel, og det gikk så fint så!;))


#13

LaLuna sa for siden:

Tips ang bleier: Pakk dem under vogna (regner med at dere skal ha med vogn), så tar de ikke plass i kofferten.

Vet ikke om dere bestilte all inclusive eller ikke, men hvis jeg var deg, ville jeg nøyd meg med å bestille frokost. Frokosten er super og verdt pengene, mens middagen slett ikke var noe å skrite av, det er i alle fall min erfaring.
Og skulle det vise seg at man likevel vil spise på hotellet, så kan man det selv om man ikke har forhåndsbestilt all inclusive.


#14

Fara sa for siden:

Det ligger en Spar butikk en liten gåtur unna hotellet og der er prisene lavere enn butikken ved hotellet.
Kjøkkenet er helt greit, men ikke mer enn du trenger. To plater, lite kjøleskap med liten frysedel. Kopper og fat og sånt til fire eller seks.
Stekepanne og noen kasseroller.
Badehåndklær fikk vi byttet hver dag da vi var der.
Hvis minstemann skal ha mat så ville jeg i allefall tatt med grøt. Syns å huske at det var mange rare grøt sorter der nede, med både sjokolade og det som verre var.


#15

Siri sa for siden:

VAr der som 12-åring, og den gang var det i hvertfall helt magisk. ;)


#16

Marit K sa for siden:

Ah, takk skal du ha. Er den lett å finne? Kanskje jeg må få noen til å tegne kart til meg før vi reiser. :fnis:

Takk for fine svar, alle sammen!
Sikkert mere vi kommer til å lure på etter hvert. Jammen godt en sydenblondine som meg, har dere å spørre til råds. :jupp:


#17

amo sa for siden:

Bleier hadde jeg tatt med hjemmenfra, det er spinndyrt der nede.:nemlig:
Bruker du middagsmat på glass så tror jeg jeg hadde tatt med noen slike også. Du får kjøpe noen merker der nede, men også de er mye dyrere enn hjemme.
Nå vet ikke jeg hvordan dine er i matveien, men vi tok også med litt suppeposer og lagte til lunsj og kjøpte brød til.Det var kjennt mat for de små som ikke likte all restaurantmaten.
Håper dere får en flott tur.


#18

Elin sa for siden:

Butikken er lett å finne. Du går bare opp bakken ved Sunwing, følger veien rett frem inn til Arguineguin, og i rundkjøringen ved Hotel Dorado Beach, holder du rett frem (går inn i byen) og da ser du den.... du finner den og kommer til å møte flere på veien med Spar-poser for det er den butikken alle bruker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.