Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det godt og varmt rundt middelhavet i september?

#1

Mandarin sa for siden:

Ja det lurer jeg på.:)


#2

Pelen sa for siden:

Jepp, det er det. September er helt greit. Min erfaring etter to gangers ferie i månedsskiftet september/oktober er at det kan være en ganske markant forskjell på bare noen dager. Men har du ferie i september så er det som regel mer enn varmt nok. På Mallorca og i Frankrike har det når jeg har vært der i slutten av september vært like varmt og delig som en god sommerdag i Norge.


#3

Hippie sa for siden:

Vi var 1 uke på Kreta i år, fra 15. september. Og hadde 30 grader og steikende sol hver dag unntatt avreisedagen. Men hørte fra de som hadde vært der i 14 dager, at de hadde vært litt uheldig uka før.

Men som regel skal man være heldig på det tidspunktet.


#4

Lykken sa for siden:

Jeg var i Spania nå helt slutten av september. En god norsk sommerdag-og kveld. Det vil si en tynn jakke/cardigan på kvelden og stroppetopp på dagtid.


#5

Storm sa for siden:

Vi var i Italia (Toscana) hele september 2005. Da var det for det meste behagelig, varme og fine dager. Et par regnværsdager var det også i løpet av måneden. Ikke for varmt, og det passet oss bra. Mot slutten ble det et kjøligere drag i lufta. Året etter var vi der den første uka i oktober, og da var det begynt å bli ganske kaldt.


#6

Stikka sa for siden:

Vi har vært på Mallorca i september de to siste årene. Deilig sommertemperatur begge gangene. På kvelden er det litt kjøligere men ikke mer enn at man kan gå i kjole med en tynn jakke utenpå.


#7

~TM~ sa for siden:

Storebror kom hjem fra Karpathos for en uke siden og de hadde rundt 28 grader på dagtid.


#8

Bequita sa for siden:

Middelhavet er jo stort, men i hvertfall hvis du drar et stykke sørover er du temmelig safe. Vi kom hjem fra Malta for et par dager siden, og der var det herlig varmt hele uka. :D Vi måtte kjøle oss ned med daglige doser iskrem. :nemlig:


#9

liefje sa for siden:

Middelhavet er stort, ja. Dra saa langt sör som mulig. Vi var sör i Frankrike 1. uken i september et aar. Det var max 18 grader og regn hele tiden. Selv ikke i oppvarmet svömmebasseng fikk vi badet. Selvsagt var vi max uheldig, men saa helt uvanlig var det visstnok ikke.

Hvis du vil ha garantert fint vaer rundt Middelhavet i september, bör du dra til Hellas, greske öyer, Kypros e.l.


#10

Tangina sa for siden:

Hellas i september er perfekt. Jeg har tilbragt to hele septembermåneder på græske øyer, og temperaturen er deilig både i sjø og på land. Men det kan blåse en del.


#11

malena sa for siden:

Vi har også vært i Hellas i september, og det var deilig godt og varmt. :nikker:


#12

GinaK sa for siden:

vI var i Roma i begynnelsen av september og det var helt strålende varmt. På kvelden kunne jeg fint gå i en tynn kjole og ha med et sjal eller noe sånt.


#13

Mandarin sa for siden:

Takk for svar alle sammen!

:)


#14

scilla sa for siden:

Jeg synes september er vanvittig deilig i Middelhavsomr (Sør-Frankrike og Italia). Vi har hatt det godt og varmt og så er det litt sånn "stille-etter-stormen-følelse" å være der. Roen har senket seg og det er mulig å bevege seg rundt, få parkert bilen i fornuftig avstand til der du skal, det går an å få plass på restauranter,- det er rett og slett litt luft !
Jeg synes det er en deilig ro der nede da og man får forlenget sommeren på en veldig behagelig måte.

Og så er det morsom høst-shopping i butikkene...:jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.