Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fra PC til TV-skjerm

#1

Hippie sa for siden:

Jeg har endel filmer nedlastet på pc'n. Når jeg kobler pc mot LCD-tv'n så får jeg opp skjermbildet.

Men, når jeg setter igang filmen i VLC mediaplayer, da blir det feltet som filmen vises inni sort på TV'n. Men ikke på PC'n.

Jeg har prøvd med scart og s-video, samme resultat.

Noen råd?


#2

Benmurphy sa for siden:

Vanligivs skjer det du beskriver fordi skjermen du prøver å vise video på ikke er hovedskjerm i Windows. (Men det er rikelig med andre muligheter for feil også.)

Hvis problemer er feil hovedskjerm: Velg "Properties" (Egenskaper) på skjermen (høyreklikk på skrivebordet), velg "Settings" (Instillinger?) og kryss av for at den skjermen du skal vise video på skal være "Primary monitor" (?). Jeg vet ikke egentlig hva disse tingene heter på norsk.

Ben "nor do I really care" Murphy


#3

annej sa for siden:

jeg har samme problem. får bare sort hvitt ilde på tvn.. men tror det er noe at man trenger en hdmi kabel eller noe.. ikke helt inne i det der dersverre..


#4

HP sa for siden:

I VLC kan du vel velge hvilken skjerm videoen skal vises på?


#5

m|nken sa for siden:

Kjører du en oppløsning på pcn som ikke støttes av tvn?


#6

maggypop sa for siden:

Jeg tror nok kanskje det har med innstillingene i avspillingsprogrammet å gjøre. Har vært borti noe liknende, og måtte inn i oppsettet for å få bilde på skjermen. Jeg husker ikke helt hva slags program jeg brukte den gangen (muligens InterActual) men fikk ihvertfall fikset det til slutt.
Har du flere playere installert kan du jo forsøke en annen og se om det løser seg ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.