Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp oss å finne strand- og opplevelsesferie

#1

Hønni sa for siden:

Vi er ute med følehornene for en tur til varmen i påsken.
Vi vil ha sol, varme og bad i barnevennlige omgivelser, men også kulturelle opplevelser som passer for hele familien. Mine foreldre bor på Gran Canaria om vinteren, så det er ikke så interessant. Vi har også vært på Lanzarote.
Jeg har lyst på Thailand eller Malaysia, men mannen er redd han må ha ferie og muligens mentalhjelp etter ferien med en så lang flytur med tre barn...

Jeg lurte på Egypt, men er blitt skremt av erfaringene her inne.

Ja, hvor drar vi?


#2

Mikkeline sa for siden:

Vi skal fly til Thailand i februar, og det geniale er at det er mellomlanding i Dubai. Det blir da 2 strekk, et på 6,5 og en på 5 timer. Det tror jeg faktisk at skal gå veldig bra! Vi får en time (riktignok bare på flyplassen), og det tror jeg vil hjelpe godt på. Få strukket litt på bena og latt ungene herje litt....

Thailand virker å være et veldig greit sted å dra med barn til, så vi gleder oss!


#3

Pamina sa for siden:

Du kan jo ta en titt
her. Kanskje denne linken har noen gode ideer?

Ellers tror jeg gjerne Clubby overlever flyturen, dvd-er til gutta og nattflyving for A slik at hun sover hele turen - så blir det så bra som bare det. Og selvfølgelig kan man programmere barn til å oppføre seg slik man planlegger det :knegg:


#4

Stikka sa for siden:

Thailand. :nikker: Velg nattflyvning begge veier så sover ungene. Velg et flyselskap som har egne tv-skjermer så kan de største se på film til de sovner.


#5

Orkide sa for siden:

Ville helt klart valgt Thailand selv om det er en lang flytur.

Egypt ligger på sisteplass over alle mine feriemål!


#6

Ingrid-lille sa for siden:

Thailand eller Malaysia. :hjerter:


#7

Mikkeline sa for siden:

Nattflyging er jo også et supert tips. Det var det vi ønsket i utgangspunktet, men det var fullt da vi hadde anledning å reise.


#8

Pelen sa for siden:

Jeg kan skrive mer senere, men det jeg vil si er at i mars så er det sommer i Thailand (og Malaysia) og det kan være VARMT. Thailand er best i november-februar. Men det er et drømmeland! Fordelen med Thailand sammenlignet med Malaysia er blant annet at legestanden er så mye bedre, det kan være en stor fordel når man reiser med barn.


#9

Hønni sa for siden:

Godt poeng Pelen!

Nå fikk jeg beskjed om at leiligheten til mamma og pappa likevel er ledig på Gran Canaria, og da frister det veldig å reise dit igjen, og heller vente litt med den store Thailand/Malaysiaferien til barna er litt større (les A), til vi vet mer om hva og hvor vi vil, og ha alle pengene på bok når vi kjøper turen.

Dessuten har jeg vel vært litt :lalala: mht barn på fanget i 11 timer.
Det holder pinadø med 5 timer!


#10

Stikka sa for siden:

Thailand er best hele året. I mars/april ville jeg nok styrt unna Bangkok med barn, men langs kysten og på øyene er det mer behagelig.

Første gangen vi hadde med storesøster til Thailand var hun 13 mnd og da fikk vi sånn seng på veggen til henne. Veldig kjekt. Hun var litt for lang men man sover like godt med beina litt opp på kanten, hilsen storesøster.


#11

vimjer sa for siden:

Jeg foreslår selvsagt Kreta. Kreta i april er fantastisk. :hjerter:

Kort flyreise, billige turer på dette tidspunktet, sol, bad og masse historiske opplevelser for små og store. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.