Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er dette en grei pris for et speilreflekskamera?

#1

Tammen sa for siden:

Jeg vurderer å kjøpe ett lite brukt digitalt speilreflekskamera av en venn, men aner jo overhode ikke noe om hva som er en grei pris...anner forsåvidt ikke noe om kameraet heller så er jo veldig grønn kan man si

såå derfor lurer jeg om det er noen med peiling som kan si ifra om det er et greit tilbud eller om jeg burde vurdere noe annent.

For 4300 får jeg :Canon EOS 350D+ Veske , uv-filter, Polariseringsfilter og fjernkontroll


#2

Azi sa for siden:

Nei det synes jeg var alt for dyrt. Her fikk jeg pepper av ei for jeg skulle selge min for 3500 kr slik som alle andre gjør på Finn faktisk.
Jeg solgte min 350D for 4700 kr, sammen med en svært så god objektiv som koster faktisk forsatt flere plasser 5900. (Objektiven var kun 5 måneder gammel da)


#3

Irma sa for siden:

Sånn ved første øyekast synes jeg det hørtes litt dyrt ut. Nå vet jeg ikke prisen på disse filterene (det varierer etter kvalitet), og fjerkontroll - men det blir jo en vurdering om hvorvidt du har bruk for de tingene også. Type objektiv har også litt å si på prisen, man får jo standardobjektiv til en slikk og ingenting - og objektiver som koster flere ganger kamerahuset.


#4

Azi sa for siden:

Fjernkontroll koster rundt 200 kr.


#5

LaLuna sa for siden:

:dulte: Pepper og pepper, jeg synes fortsatt det er ganske dyrt med 3500 for et kamera som er brukt i to år når du kan kjøpe et helt nytt av akkurat samme type for 4750 kr.
Digitale kameraer varer ikke evig, ifølge en av mine fotografvenner kan man ikke regne med at slike digitale kameraer lever lenger enn ca 50.000 eksponeringer. Derfor ville jeg heller brukt noen hundrelapper ekstra og kjøpt et helt nytt kamera.


#6

Hippie sa for siden:

Da hadde jeg heller lagt på et par ekstra tusenlapper og kjøpt ny Canon 400D. Eller aller helst hadde jeg kjøpt et slikt jeg har, Nikon D40X.


#7

Azi sa for siden:

Jeg anbefaler deg nye EOS 40D!


#8

Honda sa for siden:

Ingen andre linser en "standar" linsa?

ok nå så jeg på bilde på linken.
Når vi kjøpte vårt på japanfoto så fikk vi med en ekstra linse og den er mye bedre for samme pris

Tror aldri jeg har brukt kameraet uten ekstra linse


#9

Hippie sa for siden:

Jeg har bare standardlinse enda. Ønsker meg veldig en til. Men bruker kameraet masse.
Bra bilder får man likevel.



#11

Honda sa for siden:

Joda men du har kamera som et et lite hakk bedre :fnise:
Om jeg skjønnte deg rett.

Og på det kamera er linsa standaren helt topp.

Men på vårt som vi bruker hverdags synnes jeg standar linsa var litt daff. Derfor gla at det var en ekstra linse med når vi kjøpte det.


#12

Tammen sa for siden:

Takk for alle svar !
Har fortalt min venn at jeg synes det var litt for dyrt iforhold til hva men kan få ett helt nytt kamera for.. så da får jeg se hva han sier :)

men altså.. nå ble jeg jo gira på ett annnet kamera. Nikon D40X så jo helt supert ut, og var jo ikke sååå mye dyrere heller.

Noen som har erfaring med å handle på pixmania?


#13

Juste sa for siden:

Pixmania bør du ligge langt unna, de har veldig dårlig score på prisguiden på Hardware.no. Hvis du går til denne siden får du en oversikt over hvem som er billigst for tiden. Billigst akkurat nå er Amentio, som kan kan anbefale på det varmeste. Jeg har handlet masse hos dem, og det har gått helt smertefritt.

Du vil forøvrig også få et knakende godt kamera :)


#14

Juste sa for siden:

Ser nå at det er litt forskjellige tilbud ute og går. Ser ut som Mamoz.no er billigst med linse. Jeg kan forøvrig anbefale dem også, har handlet en del der.


#15

jane sa for siden:

Tja. Det spørs jo hva tilleggsutstyret kostet nytt. Slike ting som vesker og polariseringsfilter kan være veldig dyrt. Selv har jeg et polariseringsfilter som kostet over tusen kroner, veska jeg har er også temmelig dyr. Så om disse produktene var dyre nye, så synes jeg ikke prisen var ille i det hele tatt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.