Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Megling.

#1

Bobbelur sa for siden:

Altså ikke megling mellom Luren og meg. Husmegling.
Siden jeg ikke har offentligjort noe på fjesboka eller andre nettsteder, så får jeg bruke bloggorama som 'vis og fortell'-sted. For jeg har hatt eiendomsmegler innom i dag. Den samme som solgte oss huset.

Joda, huset lar seg selge - men det faktum at det er festetomt kan gjøre det litt mer tungsolgt. Vi har gjort en del med huset siden vi kjøpte, og det viktigste er jo badet som er totalrenovert. Det trekker opp. Sånn ca økning i verdi er vel 3-400'. Det er jo pent - ikke sant?

Og dersom jeg får til å overta lånet og alt det der, så skal jeg be andre om hjelp til å se huset. Vurdere hva jeg kan gjøre i de ulike rommene, vurdere interiør og stil. Frivillige taes hjertelig i mot altså! :jupp:
Jeg har f eks lyst til å installere en ordentliug vedovn i stedet for parafinovnen som ikke blir brukt. Jeg har lyst til å hugge ned den digre peisen og kjøpe en sånn innglasset gasspeis - bare for det visuelle i stuen. Og så kunne jeg tenke meg noe annet enn det hersens panelet som er bukt i huset. De vi kjøpte av har gått amokk med panel, og det er ikke engang brukt samme sort panel noe sted. Jeje. Det blir jo altså dersom jeg får overtatt...

Vi har forresten seks soverom i huset. :dåne: SEKS!! To av dem er i bruk til helt andre formål, men telles som soverom...


#2

Kirsebær sa for siden:

Spennende tider. Jeg håper det ordner seg slik at du får sitte med huset. :klemme: / :kos: Jeg vet ikke helt hvilken klem jeg syns passer.


#3

Bobbelur sa for siden:

:jupp: Det er dritspennende egentlig. Er kanskje ikke så rart at psoriasisen min slår litt ut...
Og så skjønner jeg at jeg må begynne å bla i interiørblader. Jeg hater interiørblader. Søren ta. Men jeg trenger inspirasjon og innspill.

Jeg likte begge klemmene jeg. ;) Som jeg sier til niesene mine - en klem og en kos.


#4

United sa for siden:

Utrolig berusende å holde på med hus. Og ikke minst - stressende. Håper virkelig du får overtatt. Sånn sett litt dumt med høyere prisantydning, men, men.


#5

Bobbelur sa for siden:

Høy prisantydning = større margin for banken = jeg tror det blir lettere å overta lånet. Om jeg kanskje kommet kommet innenfor 75 % av verdien på huset når det gjelder restlånet...
Det er egentlig viktigere å komme nærmest mulig 75% enn å ikke skulle betale så mye til Luren den dagen jeg selger huset. Han går jo med på å vente på pengene til senere - fordi han anser huset for å være vanskelig å selge. På en måte blir det en 'betaling' til meg det - jeg tar jobben med å selge det senere, og da får jeg nytte av hans andel av verdiøkningen til dags dato. Om dere skjønner??


#6

United sa for siden:

Skjønner den. Risikerer du at han plutselig trenger pengene og du må betale han ut før du er klar?


#7

Bobbelur sa for siden:

Nei. Han er veldig fair og redelig sånn sett, og vi kommer også til å lage en skriftlig avtale/kontrakt på akkurat dette. Både i tilfelle han treffer noen som er en smule bitchete, i tilfelle jeg treffer en idiot eller at en av oss skulle falle fra. (Sånn mtp arv og sånt i forhold til sønnen hans altså.)


#8

United sa for siden:

Så bra. Krysser fingrene for at dette går din vei.


#9

Heilo sa for siden:

Det virker som dere har veldig gode forutsetninger for å få et rent og fint brudd. Det er bra å lese. :klemme:


#10

United sa for siden:

Bra med foten din?


#11

Bobbelur sa for siden:

Jeg skal i røntgen. Var hos legen i dag, og hun klemte litt her og der - de stedene hun vel vanligvis er bekymret for skal være skadet - og plutselig traff hun det vonde. Jeg hylte. Og det var skjelett hun trykket på, så... Det kan være et lite brudd der. Regner med at jeg får time kjapt (mandag) sånn at det blir dokumentert.
Måtte passe på å belaste etter hvordan jeg følte det sa hun. Det er jo bare vondt når jeg er borti, så... jeg gjør som før jeg, egentlig. :knegg:


#12

Bobbelur sa for siden:

Update: Verdivurderingen sier 1,9-1,95 mill. Så den sendes til banken på mandag og så får jeg høre hva de sier.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.