Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Litt irritert på meg selv (om Odenwälder-pose)

#1

Tuneland sa for siden:

Jeg har lenge ønsket en ny vinterpose til vogna som minstemann sover i på dagtid. Vi har voksiposen, men den har ikke hull til seler, og ikke synes jeg den fungerer så godt når barnet blir stor heller.

Så oppdaget jeg endelig (ja, jeg er treg) Odenwälder dunpose, og synes den virker perfekt ut fra kriteriene jeg stiller. Og heldige oss var den jo på tilbud på Barnas hus! Det var bare å få kommet seg inn til Trondheim for å kjøpe posen.

Vel, i dag ser jeg at tilbudet gikk ut 6. oktober - og posen er fremdeles ikke kjøpt. Så nå er jeg irritert på meg selv, som har somlet bort muligheten til å kjøpe denne posen på tilbud. Jaja, sånn kan det gå..:rolleyes:


#2

Skremmern sa for siden:

Typisk!

Skal på Barnas hus imorgen, og glo etter tilbud ...


#3

Manitoba sa for siden:

Så kjedelig.


#4

Tuneland sa for siden:

Typisk ja, det er sikkert!:nemlig:

Si fra om du finner noen gode tilbud.


#5

My sa for siden:

Er det Lammy-posen du er ute etter? Den annonserte de på tilbud på barnas hus til 1999, mens Lilleprinsen.no selger den til fast pris 1800 kr.


#6

Tuneland sa for siden:

Vet ikke hva den kalles? Det er den lange utgaven (115 cm tror jeg). Trodde tilbudet til Barnas hus var 1200-1300,- og original pris var 1800-1900,-.


#7

My sa for siden:

Ok, da er det Holly-posen du mener. Det er dunposen med bamsen inni. Det er den lengste av alle. Lammy er dunposen med en lammeskinnfell inni. Den er 105 lang. Lilleprinsen.no har ikke Holly (tror jeg).


#8

Tuneland sa for siden:

Det er den med bamsen inni ja, det har jeg fått med meg. Så den heter Holly, det er sikkert lurt å huske på.:nemlig:


#9

Isolde sa for siden:

Jeg kjøpte den på barnas hus på tilbud til 1499 for noen uker siden ja :) er kjempefornøyd.. men det kunne vert hull til 5 punkt sele


#10

Beckett sa for siden:

Hvis det er Holly-posen du har kjøpt, så er det laget til hull, du må bare klippe dem opp selv. Snu posen, og så ser du sømmene på baksiden. Jeg brukte bare en spiss kniv og skar opp i mellom sømmene (ser ut som gedigne knapphull - du skjønner det når du ser det).

#11

Isolde sa for siden:

ah.. jeg har ikke sett så nøye. da skal jeg gjøre det! gutten ligger forsatt helt i ro så jeg bruker ikke seler. men skal begynne snart.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.