Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal hotell i Oslo være så ekstremt dyrt?

#1

Pelen sa for siden:

Jeg har ofte kollegaer fra andre land på besøk. Det er veldig praktisk at de bor sentralt (nær Oslo S) så at de kan ta flytoget inn til byen (de reiser ofte kvelden før møte). Men skal det virkelig være slik at et hotell i Oslo koster mininum 1600 NOK? Det er som regel dyrere å bo tirsdag, onsdag og torsdag natt. Jeg som reiser mye selv får jo selv hakeslepp av den prisen. Noen som har et ok hotell å anbefale til rimeligere pris?


#2

torsk sa for siden:

Du jobber med andre ord ikke i en større bedrift med hotellavtaler?

Det fins helt sikkert ok hoteller sentralt i Oslo til under 1600,- Sjekket raskt Rica Holberg, der er laveste pris 835,- hvis man er bestiller tidlig ser det ut til (1045,- er standard enkeltromspris).


#3

Fluke sa for siden:

Om dere ofte har kollegaer på besøk må det vel gå an å få til en avtale med ett av hotellene? Vi har en sånn avtale på vår jobb, og her bor de tilreisende på et sentralt hotell for kr. 850,- per natt (i ukedagene).


#4

Senna sa for siden:

Problemet for tiden i både Oslo, Bergen og Stavanger er at det så og si er stapp fullt på hotellene fra man til tors. Og da kan de jo nesten ta hva som helst for et rom. Og det hjelper jo ikke så mye med en avtalepris dersom hotellet alltid er fullt.


#5

Pelen sa for siden:

Det er det som er problemet. Vi har avtaler (våre eiere, konsern har avtale), men de hotellene er helt fulle. Om man sjekker hotellenes sider så ser det rimelig ut, men når du går inn og spør på spesifike datoer så finnes det enten ikke noen rom eller noen rom til de prisene tilgjengelige.

Et eksempel: Når jeg gikk inn og så på Rica på de datoene det gjelder så kostet det rimeligste hotellet over 2000 kr. pr. natt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.