Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Grove" kanelboller

#1

konemor sa for siden:

Laga kanelboller (eller skillingsboller) i dag. Bytta ut endel av hvetemelet med Fibra fullkornshvetemel og bollene ble skikkelig gode. Har også prøvd det i pizzabunnen og den ble skikkelig bra.
Litt kjekt å kunne lage slikt med litt bedre samvittighet.


#2

Bluen sa for siden:

Det hørtes godt ut! Jeg er egentlig tilhenger av at kaker er kaker og har lov til å være litt usunne, men med et sunnere alternativ kan man jo skeie ut enda oftere. :D Grov pizzabunn har jeg også pleid å lage i mange år.



#4

Susse sa for siden:

Laget kanelsnurrer med fribra for noen uker siden, og de var ok som varme og helt brennferske, senere på dagen ville ikke engang eldstemann ha dem :knegg:
Laget boller med 50 /50 fibra og vanlig hvetemel og de ble derimot helt utrolig gode :D


#5

konemor sa for siden:

Byttet ikke ut alt hvetemelet. Bare ca 1/3 del. Blir jo sunnere uansett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.