Jeg spiser ofte en youghurt med hjemmeblandet gryn og nøtter i totida, mot slutten av arbeidsdagen.
Det er godt og relativt sunt, og gjør meg til et bedre menneske den siste timen før middag.
En gang i uka er det kosedag på jobb, med litt ekstra til kaffelunsjen og vinlotteri. I dag var det søte smågodt...
Noen av småsjokoladene ble hakket og havnet blant youghurt og grynblanding. Det smakte uovertreffelig, men sunnhetsverdien sank nok drastisk. :sparke: En del av det resterende smågodtet havner uansett i min mage, som finner mange gode grunner til å ta en ekstra tur om pauserommet når det står godsaker der. :plystre:
:sparke: youghurten kom selvsagt i tillegg til ekstrarunder med smågodt.
I dag har jeg avansert til biolayoughurt og greide å stikke nesa innom lunsjrommet uten å ta med ekstra kringlebit tilbake til kontoret. Brenner ikke akkurat kalorier bak pc-skjermen heller. Noen minutter etter hadde noen andre "reddet" de siste stykkene med kringle. ;)
Jeg er dødsmisunnelig på dere som har fruktkurv på jobb. Vi har i de periodene det er fruktsesong i området her: agurker om sommeren, plommer på seinsommer/tidlig høst og nå epler. Men det har vært så lite sol og så masse regn i år at de ikke er like søte og deilige som de pleier.
Får ta meg sammen og knaske et eple i morgen, på trass.
Ja, en pakke rosiner. :mumle: Raidet også fruktkurven for eple, pære og banan i løpet av dagen. Det hjalp litt at mannen hadde lagd en utrolig lekker middag, da, fordi vi hadde besøk - urtepanert kalvefilet med rødvinssjy, auberginepuré og pannestekte poteter. :p