Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvorfor får jeg bare små bilder, mens andre får store?

#1

Svanen sa for siden:

Når jeg skal legge inn bilder her fra pc'n min får jeg bare noen knøttebilder, mens andre får svære (eller i allefall mye større...)?

Jeg vil og ha større bilder:mad:


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg pleier å laste dem opp på Fotoknudsen eller Photobucket før jeg legger dem inn, da blir de store og man slipper vedlegg-greiene. :)


#3

Svanen sa for siden:

der er jeg grønn... koster det noe da? Og hvordan gjør jeg det da?


#4

Dixie Diner sa for siden:

Hehe, nei det er gratis. Gå feks. inn på www.fotoknudsen.no. Der lager du deg en konto, det står tydelig beskrevet alt du skal gjøre. Lett.
Så kan du velge "mine bilder" og så videre på "overfør bilder fra pc". Der står det tydelig beskrevet hva du skal gjøre. Når bildene ligger i et album, trykker du en gang på det du vil ha så det kommer frem. Så høyreklikker du på det og får frem en meny. Velg "egenskaper" helt nederst, da får du frem en URL (nett-adresse). Kopier adressen, trykk på over innlegget og lim inn adressen. Husk å fjerne alt som er bak jpg på slutten av adressen når du limer den inn. Det pleier å være et spørsmålstegn og noen tall. JPG skal altså være det siste i setningen. :)

Jeg har flere titalls album fulle av bilder der inne. Greit å bruke som lagringsplass, og om du vil bestille bildene i papir bare velger du de bildene du vil ha og bestiller. Enkelt og greit. Jeg pleier også å lage store fotokalendere til jul, med bilder av vesla. Da legger jeg alle bildene inn der og bestiller albumet.


#5

Estrella sa for siden:

Jeg gjør det samme som Iset og er veldig fornøyd. :)


#6

Svanen sa for siden:

takk og takk.. skal prøve nå...


#7

Svanen sa for siden:

funket dette tro...


#8

Pelikan sa for siden:

Jeg bruker gratisprogrammet www.photobucket.com. Der kan man laste inn bilder som du har liggende på maskinen. Du kan også forminske dem der. Så kopierer du Direct link adressen som står under bildet. Så åpner du opp et innlegg her inne, trykker deretter på sett inn bildet (ligner på et brev m/frimerke) og legger inn direct linken som du kopierte og trykk ok. Dette var ned til minste detalj. Vet at noen bruker Foto knudsen, men det har jeg ikke gjort.
Lykke til:tvitvi:


#9

Pelikan sa for siden:

Ser at du fikk det til og at vi lå inn innlegget omtrent samtidig. Bra du fikk det til:jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.