Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Syv år

#1

Bobbelur sa for siden:

Så lenge har jeg vært gift i dag. Det er en stund. I februar er det ti år siden vi ble sammen. I mars er det ni år siden vi flyttet sammen. Tiden flyr, men så lang tid har det altså tatt meg å innse at dette er tross alt ikke mannen i mitt liv.
I stedet begynner jeg å bli irritert. På småting egentlig. Det er bare at småting samlet sett gjør jeg irritert og nokså sint.

Ja, det hjelper faen ikke på at vi har vært på Ikea sammen i dag. Vi må gjøre noen grep i huset før det selges, så vi har sett på laminat og sånt.

Nja, og så har jeg muligens en nettflørt på gang. Jeg er ikke sikker. Jeg er ikke sikker på om jeg tør å flørte eller kline eller noe - jeg tror jeg har mistet grepet på å kline godt. :sukk: Men altså, muligens en nettflørt. Som kanskje blir "en kopp kaffe sammen" etter hvert.


#2

mumrik sa for siden:

En kopp kaffe kan være veldig fint.


#3

Dragen sa for siden:

Hør på mumrik.


#4

-ea- sa for siden:

Nettflørt er helt fint. Enten man møtes til slutt eller ikke.


#5

Bobbelur sa for siden:

Jeg har trukket meg litt bort for en liten time. Hunder og Luren og... jeg trenger litt tid for mitt eget hode.
Men jeg tror en sånn hyggelig utveksling pr melding inne på et av de derre nettdatestedene kan være hyggelig. Så tar jeg det som det kommer. :jupp:
Merkelig måte å 'feire' bryllupsdagen på da. :riste på hodet av meg selv:


#6

Maysen sa for siden:

Nettdate kan være en god ting det:klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.