Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Happy New Year

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg satte dette på fb-statusen min:

Det siste inkluderer venner, kjente og kjære på FP også altså!
Forøvrig er statusen altså det første hintet jeg gir der om det som skjer videre for meg og Luren.

Nyttårsforsettene mine er ikke mange, jeg tror det holder med det å treffe venner oftere. Ja, og få solgt huset. Ikke minst. Det blir bra!! :riktig:


#2

Blondie sa for siden:

Jeg tar gjerne imot tilbudet om kaffe og moralsk støtte i strikkebutikken. Håper 2012 blir strålende for deg!



#4

Bobbelur sa for siden:

Blondie - I'm in!!
Kommende uke er jeg tre dager på jobb. Neste uke er jeg to dager på jobb og så skal hundene til dyrlegen en dag. Hvordan er det med deg?
Og så satser jeg på at du er lommekjent og kan guide meg på parkering og sånt, for jeg finnes ikke kjent. Annet enn finne frem til ivf-avdelingen da. :knegg: Mye det hjelper meg nå.


#5

Bobbelur sa for siden:

Ja, og den mulige nettflørten? He-he - it's gone. Tror jeg. Fyren har jo slikt hastverk at jeg ikke engang har noe å sammenligne med. Det er ikke helt min greie kjenner jeg, så den sklir vel bare ut i sand etter hvert tenker jeg. En erfaring det også, og jeg er mer og mer inne på tanken om at det er innenfor hundemiljøet jeg skal titte meg litt mer rundt. Sånn etter hvert. Først bare lete opp noen gamle flørter og konstatere at kjemien er bare på venneplanet. :jupp:


#6

jolie sa for siden:

Godt nytt år, fine deg! :klemme:


#7

m^2 sa for siden:

godt nytt år!


#8

Tåtti sa for siden:

Godt nytt år, Bobbis! Håper det blir ditt år i år. :klemme:


#9

United sa for siden:

Godt nytt år! Og lykke til med hussalg. Planer for når det blir?


#10

Bobbelur sa for siden:

Planer for hussalg er vel så snart vi har fått gjort litt med huset. Dvs lagt laminat der det er stygge gulv, malt ferdig en yttergang, malt om igjen Stesønns rødsvarte soverom samt hatt elektrikker og blikkenslager innom. Med den farten enkelte har håper jeg at vi er ferdige med det meste i februar. Innen den tid sover vel en av oss på gjesterommet kanskje, og jeg har hatt en del mer spenningshodepine. Men det er begrenset med tid da - i mars er det ingen bønn. Da SKAL huset ut til salg. Mener nå jeg.


#11

Olvina sa for siden:

Godt nytt år til deg, Bobbelur!


#12

Anikka sa for siden:

Litt sent ute, men riktig godt nyttår til deg, Bobbelur! Håper forandringene i livet ditt blir gode, selv om det helt garantert er en krevende prosess. :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.