Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ikea

#1

Tove sa for siden:

Jeg var på Ikea i går. Da vi skulle gå inn gjennom den store svingdøren, så la jeg merke til den fine utstillingen, men ble litt overrasket over at de har valgt å bruke puter som det sto "Kom deg hjem" på, når vi var på tur inn :D

Jeg kom meg hjem til slutt da, men må nok dit igjen enten i dag eller i morgen....kjøpte feil størrelse på en madrass :rolleyes: Så typisk...trodde jeg skulle slippe Ikea flere ganger i år :)


#2

rajraj sa for siden:

Kom deg hjem, ikke lag kø i varehuset :)

Jeg glemmer alltid at Ikea har andre, svenske, standardmål på madrasser og sengetøy enn de norske. Vi har en sprinkelseng fra Ikea med madrass fra babyshop. Passer ikke. Må snart dra og kjøpe ny madrass når gubben skal over i sprinkelseng. Planen er å komme seg hjem så fort som bare fy!


#3

Tove sa for siden:

Det er nok det beste! :nemlig:


#4

turi sa for siden:

Kjøpte så billig madrass til eldste sist gang jeg var på Ikea, madrass og overmadrass for under 800,- kr. Elsker billigkroken. :avsporing:


#5

Søster sa for siden:

Ikke vær så kjip a. Ta med meg og Ingasen, så spiser vi kjøttbullar og breier oss med vognene våre. Jeg :hjerter: ikea.


#6

Tove sa for siden:

Jeg tror ikke de er interessert i at dere skal ta dere så god tid der....dere må komme dere hjem fort som fy! Det står jo "Kom deg hjem" ved inngangen, så det må jo bety noe?? :D


#7

rajraj sa for siden:

Ikea = æsj, bæsj. Men der det er mat er det trivsel, er det ikke? En plan begynner å ta form...


#8

Isolde sa for siden:

Nå har jo ikea rette størrelser på sprinkelseng madrassene sine . Bohus selger og madrasser med den gamle ikea størrelsen.

Jeg må på ikea en av dagene og.. må bare vente på at lånekassen er snill med meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.