Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Levi Henriksen med ny skive

#1

Tallulah sa for siden:

Levi Henriksen, han som skrev "Snø vil falle over snø som har falt" kommer med ny skive på mandag sammen med Thomas Maarud. Jeg har hørt tre låter på My Space og gleder meg på en litt ambivalent måte.

Jeg liker det jeg hører, men vet ikke helt om jeg liker at jeg liker det. :knegg:

Jeg har likt bøkene hans veldig godt, og dette blir litt Frelsesarmeen-pønkgrass, men med veldig mye bedre tekster. Jeg er vel omtrent like opptatt av amerikana og har samme musikksmak som mannen, men har veldig lite forhold til Pinsemenigheten og andre religiøse miljøer. I tillegg er jeg ikke like glad i bygda.

VG ga skiva en firer, blir interessant å se hva andre medier med litt mer musikkfaglig tyngde gir skiva.


#2

Jinx sa for siden:

Er du vingers-jente? Leste om plata i lokalavisa for en stund siden... Er ikke Åge Aleksandersen også med på ei låt? Jeg liker bøkene til Levi, men kanskje fordi jeg ser for meg Skogli (les:Granli) når jeg leser...


#3

Tallulah sa for siden:

Nei, jeg har vært på Magnor en gang i mitt liv, det er nok det nærmeste jeg kommer. I tillegg har jeg vel et heller anstrengt forhold til snøfylt bygdemiljø i Norge. :knegg: Men måten han blander det med litt southern goth liker jeg godt.

Jo, Åge Aleksandersen er visstnok med på en låt, men jeg har ikke hørt den ennå. Tenkte meg på releasekonserten på Mono på onsdag, da får jeg nok høre mer av materialet.

For et par år siden var jeg på Brand New Opry-festivalen på Parkteatret og Levi Henriksen leste et par tekster tonesatt av Onkel Tuka.


#4

Jinx sa for siden:

Hehe ok, nei jeg er fra Kongsvinger. Har sansen for Levi Henriksen sine bøker og tekster, men må nok høre litt mer fra albumet med Thomas før jeg vet om jeg egentlig liker dette....


#5

Obelix sa for siden:

Synes bøkene hans er bedre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.