Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Barnevennlige kafeer i Oslo?

#1

Amelie sa for siden:

Jeg var så dreven på dette da jeg gikk hjemme med førstemann!
Da var det Le Cafè Francais (den franske kafeen ved Saga kino/Riktige Leker - jeg savner den kafeen, baguettene og de lekre småkakene...) og kafeen på den Kule Mage som var de mest babyvennlige og som tok imot barnevogner. Og Bittes, ved Akerselva. Det var iallefall de kafeene jeg var mest på da, for 2 år siden. Nå er de jo nedlagt allesammen!

Det er jo en fin en på Sagene, men der er det ikke lov å ta med vogna inn. Syns det er praktisk og nødvendig innimellom.
Det bør også være stellerom + en viss tilrettelegging for amming.
Et sted som er fint for trilletreff og sånt.

Mecca ved Akerselva vet jeg om. Det er helt ok, men det er mer restaurant enn kafè med god latte, croissanter osv...
Noen tips?

Bor jo i Ski, men der er det iallefall ikke noen særlig koselige kafeer så vidt jeg vet. Dessverre! Ikke så kult å sitte på kafeene på storsenteret syns jeg...


#2

Aminta sa for siden:

Ja, jeg hadde tenkt å nevne den på Sagene, du mener Nazar Cafè-Bar på Sagene samfunnshus sant?
men dog er det veldig fint barneområde der, og god mat og kaffe da!
Det er en til i området på Sagene, Cafè b heter den, ligger i Bergensgata 9. Der er det veldig god mat, god kaffe, god service og veldig barnevennlig med egen lekekrok (men du kan ikke ta med vognen inn, men baggen kan du ta med inn).


#3

Skilpadda sa for siden:

Con Gusto i Torggata (langt borte i Torggata, forbi både Youngtorget og Arbeidersamfunnets plass) er hyggelig og romslig med barnevennlige ansatte, og det pleide i alle fall å være stellebord på do da jeg hadde baby. Kaffebaraktig sted med god plass mellom bordene, barnestoler, og nydelig kaffe, is og kald og varm mat.


#4

apan sa for siden:

Jeg var også hjemme for 2 år siden og gikk alle de stedene du nevner :sukk: . Kanskje vi møttes på Bittes? billett merket puppen ute og stor bolle foran meg

Men andre forslag? Øh, dessverre ikke.


#5

Tallulah sa for siden:

Jeg husker første gang barselgruppa mi skulle møtes så var det på Bittes. Jeg kom trillende oppover og så vogn på vogn.. på vogn på vogn... parkert utenfor. Lokalet var fullt og i løpet av de tre timene vi satt der var det kun én eneste person innom som ikke var på noe form for barseltreff. :knegg:

Café b var mitt favorittsted i barseltida, ikke for fullt, laidback og vanvittig god mat.

Jeg har aldri hatt behov for å ta med vogna inn, har tatt med posen eller bagen og det har holdt for mitt vedkommende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.