Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva jeg ikke kan..!

#1

Bobbelur sa for siden:

Det er egentlig mye jeg ikke kan, men jeg kan også utrolig mye. Så når jeg får høre fra mamma at tante er så nerimella for at mamma og pappa skal på drøyt to ukers ferie, og at denne tanten hadde lurt på om muligens Bobbelur kunne tenke seg å komme hjemover en tur til, sånn mens mamma og pappa er bortreist, ja, sånn dersom de der oppe betalte..?

Jeg har nok en gang omorganisert jobb for å få det til. Jeg kan dette. Jeg er FLINK på å finne luker i kalenderen, og så har jeg så hyggelig folk rundt meg at de hjelper til med å utvide lukene mine. Så nå får jeg reist nordover en torsdag morgen og trenger ikke reise sørover igjen før tirsdag ettermiddag. Om to uker. Jeg fikk pinadø rett da jeg sa til mamma at "æ tok ikkje a sængklean før d kainn nu heinn at æ kjæm telbake nokså fort."

Jeg får huset hjemme for meg selv. Det blir rart. Det har jeg ikke hatt på mangfoldige år, og det er ikke mitt hjem i samme grad lenger. Jeg bare er der på lån, liksom.


#2

Flubby sa for siden:

Svipptur til tromsø også ja? :)


#3

Bobbelur sa for siden:

Kan jeg få ta det til sommeren? Hundene og jeg skal kjøre bil nordover til sommeren hadde jeg tenkt, og da kan jeg vel kanskje få til en Tromsøtur også.


#4

Slettet bruker sa for siden:

I sommer skal du komme innom oss i Sigerfjord, der vi har sommerhus. :nemlig:


#5

Bobbelur sa for siden:

FoF - har du sett det lille huset m 'brygge' som ligger ute til salg i Sigerfjorden?? :vilha:
Klart jeg kommer innom dere!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.