Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Å bare få unnagjort

#1

Bobbelur sa for siden:

I tråd med gjeldende iver hos enkelte her på forumet har jeg tatt tak og fått unna et punkt på min mentale huskeliste. Jeg har endre firmanavnet mitt, så nå heter det IS-Rosen Hund og Terapi. :jupp:

Neste punkt? Regnskapsprogram sånn at jeg får skrevet fakturaer. Haster ikke veldig, men litt.

Etter det? Få trent ferdig en av hundene slik at jeg får diplomet mitt. Ikke at det haster, men jeg vil ha diplomet. Jeg får fakturere likevel uten diplom altså, men... Det er noe med å få det gule diplomet fra læreren min. ;)

Et annet punkt på lista er å få fikset den helsikes yttergangen. Spise ferdig skyren og så skride til verket. Kanskje jeg får malt der i morgen? :riktig:


#2

Pelen sa for siden:

:heia:


#3

Bobbelur sa for siden:

Og mens eksen kapper en plate/plank/fjøl så har jeg ryddet i kleshaugen min på soverommet. Og konstatert at det er ikke mine klær som tar mest plass i klesskapet.

Nå har jeg pakket vekk sommerklær da, men... det er ikke mine klær som breier seg mest utover. :knegg:


#4

livit sa for siden:

:heia: Stå på - så flink du er. Jeg har gjort minst mulig i dag - en liten shoppingrunde med ei av mine gode venniner og kakao med mini-marshmellows på cafe...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.