Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nyttårsforsettet

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg har bare satt to nyttårsforsett i år.

  • Være flink(ere) til å delta på forumet.
  • Være sosial.

Jeg har passert tusen innlegg på forumet nå. Til å være meg så er det steike bra altså! Jeg sensurerer meg selv ganske så grundig når jeg skriver, så å ha klart å skrive 700 innlegg på litt over et år er flott! :klapper meg selv på skuldra og sier 'Bra gjort':

Jeg har også vært sosial. I går hadde jeg lunsj med en venninne som er like gammel som moren min. Alder har ikke noe å si her - vi har det hyggelig sammen. Våre felles interesser er jo at vi begge har tatt Rosenutdanningen og at vi kommer fra samme kommune.

I går dro jeg henne med på garnbutikk til og med! At hun faktisk ble med på kjøretur til Åsgårdstrand og garnbutikken der hadde jeg ikke ventet, men det var en hyggelig overraskelse at hun sa ja. :jupp: Jeg har også handlet garn og oppskrift - jeg skal strikke mariusgenser til meg selv i lys grønt og mørk grønt garn. Sånt som skifter farge.

I dag traff jeg Kitty. Jeg hadde lyst til å treffe henne, og jeg tok mot til meg og sa i fra om det. Og det ble så hyggelig i dag! Jeg er så GLAD for at jeg turde si i fra at jeg gjerne ville!

Så jeg skal fortsette med det - tørre å si at jeg vil treffe noen.


#2

nolo sa for siden:

Så bra!


#3

Pamina sa for siden:

Det er bare å like!



#5

Bergensis sa for siden:

Høyres flott ut!

Til nyttår i fjor hadde eg same plan for 2011; å takke ja og ta initiativ til sosiale aktivitetar. Det gjekk fint. :stolt: Planen for 2012 er omlag den same. Sjølv om det resulterte i ein rimelig fuktig fest påvirka av både alkohol og antibiotika. Det gjorde ikkje underverk for formen, men her lyt ein prioritere. :nemlig:

Skulle ønske eg kunne sosialisert med FP-folket, men lite av dei her i distriktet.


#6

Bobbelur sa for siden:

Ja, det er så bra! Og ok, ta i betraktning nå at jeg har drukket to glass cava, er jævlig billig i drift, men:
Jeg har også nå sagt ja til å møte en av disse jeg har kontakt med på nettdating. Og jeg har tenkt å være billig av meg! Dersom han er takanes altså. Og tankegangen bak er denne:
Når man faller av hesten er det viktig å komme seg opp på hesteryggen så snart som mulig. Jeg har falt av den jævla hesteryggen. Dvs sex m ex - no fun. Jeg trenger å gjenoppdage moroa med det.

Dog ikke på første treff. På tredje tenker jeg.

Jeg har det ikke mer moro enn jeg lager til for meg selv, og nå synes jeg at jeg fortjener mer moro. :jupp:


#7

Matilda sa for siden:

Flotte saker! :heia:


#8

Kitty Bastard sa for siden:

:lykkelig:

Du fortjener all moro!


#9

Kitty Bastard sa for siden:

Og du treffer noen, altså, du er jo så søt!
Sex er voldsomt artig, så det syns jeg du bør begynne med.


#10

Bobbelur sa for siden:

:knegg: Mange takk pusen - det er det flotteste komplimentet jeg har fått på lenge!!! :hjerter:

Jeg har drukket tre glass cava og flørtet med en på møteplassen. Og det var altså en fnisete meg som skulle til for at han skulle si at han ville vi skulle prates irl.
Jeg tror han er takanes. Vi får se.


#11

Dali sa for siden:

Spanande! :heia:


#12

Tåtti sa for siden:

Yey! :heia:


#13

Kirsebær sa for siden:

:heia: Høres bra ut!

Og du, ikke lag regler for når du skal ha sex. Bare ha sex når du vil. Om det er på første date eller tiende date bør det ikke være noen regel på. :nemlig:


#14

Bobbelur sa for siden:

:knegg: I'm gonna. Gjøre som jeg vil altså. Det med tre dates var et utslag av praktisk planlegging. Sånn type date 1 på Stallen, date 2 på Re-stauranten og 3 hjemme hos. :lol: Det er jo ikke engang sikkert vi treffes mer etter første date.

Men jeg har planer om å ta for meg dersom det passer sånn ogjeg har lyst. :jupp: På flere plan enn bare dette.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.