Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

For det meste lykkelige ting

#1

Bobbelur sa for siden:

:lykkelig: av forskjellige ting:

Jeg har fått brev fra NAV - og jeg er innvilget aap i ett år til. :jupp: Det betyr at jeg trenger ikke stresse med å bli frisk.
Det betyr vel egentlig også at jeg egentlig kan skippe vikarjobbingen en stund (om jeg vil) og bare jobbe med hundetrening.

Jeg :elsker: hundetreningsjobben! Jeg får sånt kick av å leke og leve ut sider av meg selv jeg ikke ante eksisterte. Og det er så morsomt når en kursdeltager etter endt kurs sender pm på fb og takker. I love it!

Jeg :elsker: å ha den vikarjobben jeg har - det er så mye morsomt som skjer.

Jeg har vært ærlig overfor en nettdatefyr. Skikkelig ærlig - på en måte som kan skremme en mann av og til. Men jeg har klart å si det jeg ville slik at han faktisk likte det - det ble ikke skummelt likevel for ham. Og for meg var det faktisk DRITskummelt. Jeg stilte meg egentlig veldig åpen og sårbar. Resultat: Vi har en avtale om sengevals. Og som en konsekvens av den avtalen så har sejva steget i kroppen min på en måte som jeg ikke har kjent på... syv år? Åtte år. Veldig, veldig lenge siden.

Jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre her i livet. Detaljene er ikke på plass, men jeg har funnet en retning, jeg har et veikart. Om det tar noen år før det kommer på plass gjør ikke noe. Jeg trenger jo tid på å få planlagt og kartlagt også. Det er så fint å se veien fremover nå altså!

Mer om mannfolk... Jeg har bestemt meg for å la utvalgte mannebein få vite det dersom jeg synes de er attraktive. Det er ikke alle som passer som langvarige forhold (som han nevnt over), men jeg kommer ingen vei om jeg ikke satser. Nemlig.

Jeg er nordpå igjen, hjemme. Jeg er glad for at jeg var her for kun uker siden, for jeg fikk sett Mor psykisk og fysisk tilstede. Nå er hun mer tøven og mye vanskeligere å skjønne. Jeg vet ikke engang om hun så at det var meg - jeg så ingen gjenkjennelse i ansiktet hennes. Hun holdt meg i hånden da, så hun skjønte at jeg var der.

Men det er godt å være her. Bare meg i huset. Og youghurtis m lakris er en merkelig opplevelse...



#3

Pamina sa for siden:

Så fint å høre at livet har en retning og at sevja er i bevegelse. :D


#4

nolo sa for siden:

Fine greier!


#5

United sa for siden:

Gratulerer med videre aap!

Og lykke til med daten! ;)


#6

Bobbelur sa for siden:

Jeg er visst usedvanlig lite prippen av meg. Iflg venninne på msn. :knegg:


#7

Kitty Bastard sa for siden:

Prippenhet er overvurdert. :nemlig:


#8

tink sa for siden:

Tøft!

Prippen kan de kjedelige jentene ta seg av å være.


#9

United sa for siden:

Du er ikke prippen som spiser youghurtis med lakris, nei! :knegg:

Bare pass på at noen vet hvor du er og at han du skal møte vet at noen vet hvor du er og alt det der.


#10

Kitty Bastard sa for siden:

Ta med noen som kan passe på deg. Eller se på. Whatever.


#11

Susse sa for siden:

Så godt at du får litt mer tide på å hent fram form og krefter.
Kos deg med date !


#12

Bobbelur sa for siden:

:knegg: Jeg har ikke fortalt dere hva som fikk henne til å mene akkurat det. Jeg tror jeg er litt mer...åpen/ærlig om enkelte aspekter, eller ting, enn de fleste damer er. Denne datefyren får meg til å ha lyst, og det har jeg fortalt. Jeg har fortalt han at jeg har en liten rosa hjelper til glatte grøftekanter. Responsen jeg får er fine, gode svar som bidrar ytterligere til en god tone. Og åpenhet mellom oss.

United - jeg er ikke fersk på dette med nettdating, så jeg har alliert meg allerede med venninne. Det er riktignok over ti år siden jeg gjorde dette forrige gang, men jeg husker reglene. Takk for at du minner meg på dem! :jupp:


#13

jolie sa for siden:

Hey! Hurra for alt! Særlig åpenheten. :knegg: Jeg er også veldig lite prippen av meg, selv om jeg prøver å overbevise folk om at jeg ER det altså. :blånn:


#14

Bobbelur sa for siden:

:knegg: jolie, jeg prøver vel ikke overbevise noen om noe. Jeg bare holder kjeft innimellom, og så tror folk at jeg er et forsiktig lite gudsord fra gokk. Men jeg har tenkt å overraske noen flere etter hvert. :hehey: Livet er for kort til å ikke ha det gøy, og livet er for kort til å gremmes over ting jeg ikke gjorde, eller ting jeg ikke sa.

Det jeg har gjort og sagt - vel, spist er spist og... you catch my drift.
Jeg har begynt. Når jeg ikke er i huset med Luren så funker jeg. Det har startet. :gladspøkels:


#15

Betty sa for siden:

:knegg: Og etter MSN-samtalen i går ble jeg minst like lite prippen angående det vi snakka om. :dåne:


#16

Kitty Bastard sa for siden:

Jeg syns verden trenger mer :hehey: generelt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.