Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tulip og Tatamo

#1

Nooria sa for siden:

Siden noen her inne la inn en link til Tulip og Tatamo for ca et år siden, har jeg stadig vært inne på nettsiden og "siklet". I går fikk jeg endelig tatt meg en tur... tok også med en kollega som bor i en annen by og som sjelden har anledning til å finne seg noe såpass spesielt (de har jo feks bare en av hvert plagg).

Vel... jeg gikk tomhendt hjem :rolleyes: etter å ha prøvd mange kjoler, mens min gode kollega fikk med seg en kjempefin kjole :D. Det var mange fine der, men ikke DEN ENE som var så fin at den var verdt drøye 2000 for meg.

Selv skrev jeg meg opp på en "ønskeliste" og de sender sms når de får inn kjoler som er i "min gate".

Noen andre som har kjøpt noe der det siste året? Noen som vil dele bilde?

Selv har jeg egentlig planer om å begynne å sy noe i den gata, men jeg må bare finn ut hvordan jeg får til akkurat det snittet. Kom hvertfall hjem med 3 meter ullfleece i en utrolig fin petroliumsblå/mørk turkis nyanse :D.


#2

Bluen sa for siden:

:nemlig: Akkurat slik har jeg det også med den butikken. Jeg har så lyst til å investere i en kjole, men den rette dukker aldri opp. Det skal jo også litt til at den passer hvis man først finner en man virkelig liker, ettersom det bare lages én av hver.

Si fra hvis du får noe til overs, da. :blunke:

:venter på at Xian skal komme inn og vise noen av de flotte T&T-kjolene sine:


#3

Xian sa for siden:

... og jeg er ikke lei å be! :)

... denne er nokså lik den over i fasongen (:hjerter:), men i et helt annet stoff. Jeg skal ha den på i bryllup i morgen.

Dårlig valg av BH til den kjolen, jeg skjærer tenner av ergrelse hver gang jeg ser bildet.

Jeg finner ingen bilder av de to flotte fleece-kjolene mine, dessverre.


#4

Nooria sa for siden:

Takk for titten! Nydelige kjoler :D. Og du har brukt en formue der.


#5

Xian sa for siden:

Tusen takk. :)

Formue? Tja. Den første kjolen kjøpte jeg vel for fem år siden, og siden har jeg vel kjøpt en i året i snitt. I pris spenner de fra ca 1.300,- til 2.400,-, og det er snakk om hverdags- og festkjoler. (Enkelte er begge deler.)

Dette er kjoler jeg har hatt/kommer til å ha i mange, mange år, og de er helt unike, så jeg synes ikke egentlig det er så galt.

:rettferdiggjør eget forbruk:


#6

Nooria sa for siden:

Ikke ment som kritikk! Jeg skjønner deg godt, og har for første gang i mitt liv tenkt å bruke 2000 (og drøyt det) på en (eller flere :glis: ) hverdagskjoler selv.


#7

Xian sa for siden:

Hehe, jeg tolket det ikke som kritikk. :) Var vel heller at jeg selv begynte å summere prisene på T & T-plaggene i hodet, og det så litt drøyt ut. Men det er det altså ikke. ;)

Lykke til! Og spesielt med syprosjektet. Jeg har selv sydd en kjole etter T & T-mønster (altså etter en kjole jeg hade kjøpt), og den ble (om jeg selv skal si det) veldig fin.


#8

Nooria sa for siden:

Bilde?? :glis:


#9

Xian sa for siden:

Den er alt for stor nå, men jeg skal se om jeg kan få tatt et bilde av den på henger i morgen. Sydd av et pledd fra Kid Interiør, og kantet med rester av stuegardinene mine. :D


#10

Inagh sa for siden:

'

Jeg er dypt imponert, fasinert - og fikk sykt lyst til å lære å sy! :jupp:


#11

Toffskij sa for siden:

Altså, hvis noen har noen altfor store Tulip og Tatamo-kjoler slengende rundt arbeidsledige, så kan de godt si fra. Synes nå jeg. :str. 44/46:


#12

Karamell sa for siden:

:nemlig:
:kø: 42-44


#13

DM sa for siden:

:Også kø 36/38:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.