Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enkelt. Ukomplisert

#1

Bobbelur sa for siden:

Eksen vet ikke om alt av det som følger under her. For noen av dere kan det bli TMI - dere er herved advart og kan lese en annen blogg om dere føler dere en smule pripne.

Men i går startet jeg altså dagen med å jobbe litt - være på seminar om kommunikasjon med hund, stå på stand og bare være tilstede. I mens var eksen hjemme - og hadde blitt bedt om å ta en lang tur med hundene, for han skulle bort på date og bli borte hele natten og jeg skulle... ja, jeg skulle være sosial med de andre instruktørene.

Bortsett fra at det skulle jeg ikke. Jeg kom hjem fra seminar, hunder var luftet, jeg var sulten og halvstressa og helnervøs og... kjempespent. For jeg skulle jo ikke treffe de andre, jeg skulle på date jeg også. Men det trengte ikke han å vite synes jeg. Så... Jeg dro på date etter at han hadde kjørt. :jupp: Nydusjet og pønta. Litt. Bare litt pønta - og med en dæsj go'lukt.

Og det var en SÅ BRA DATE!!! Han laget middag til oss - veldig god mat. Vi var begge passe nervøse, passe hektiske og varme i kinn og kropp og prat, men det gikk greit likevel. :cool: Praten gikk, jeg koste meg med maten og kaffen etterpå. Jeg koste meg med mannen også. Han koste seg med meg. Og jeg hadde jo før tenkt sex på tredje date - eller deromkring. Det var før det. Fredag kveld foreslo han at jeg kom på besøk på lørdag - og vi har en enkel og fin intensjonsavtale. Sex. Kos og hygge. Ikke forhold.

Og vet dere hva? Det var kos og hygge. Det var deilig, fantastisk og det beste av alt er vel at alt mellom oss er så enkelt og ukomplisert. Det var trygt og avslappende å ligge sammen i senga etterpå og bare stryke på hverandre. Det var ingen pauser med pinlig stillhet, det var bare pauser med god ro og ukomplisert stillhet.

Mannen er veldig, veldig hyggelig. Vi er vel egentlig enige om å gjenta dette, for vi satte begge stor pris på aktivitetene og vi slapper veldig godt av sammen. Han har så lett for å ta i mot ros og komplimenter på en ålreit måte - jeg nikoste meg så jeg nesten ikke klarte å komme meg hjem til mine firbente.

Og som en kontrast så har jeg i dag vært i bursdagsfeiring hos nieser og svigerinne. Eksen ville være med, så jeg plukket han opp på turen. Så jeg sitter da med familien rundt meg, ved siden av eksen (som går godt overens med familien min) og tenker på deilige følelser og hendelser fra i går - og reaksjonene i kroppen uteblir jo ikke. Det er en nokså bisarr opplevelse.

(Jeg vet hvordan det enkle og ukompliserte kan bli komplisert. Jeg er forberedt på det. Men jeg velger å tenke på her og nå, og her og nå er enkelt, deilig, ukomplisert.)


#2

United sa for siden:

:btdt: Undervurderte opplevelser, det er sikkert. Menn er veldig ålreite å gjøre sånne avtaler med, ikke noe dill.

Men som du sier - det kan bli komplisert. Faktisk giftet jeg meg torsdag med en jeg møtte under liknende omstendigheter. Klarer ikke se det som negativt heller, jeg - vi passer på grunn av starten veldig bra sammen på det intime plan, og det teller en del i et samliv. :jupp:


#3

Betty sa for siden:

Jeg synes du er herlig ukomplisert jeg. :hjerter: Godt å høre at du hadde så fin kveld. :klemme:


#4

Bobbelur sa for siden:

United - har du giftet deg? Gratulerer!! :blomster:

Jeg vet hvorfor han ikke vil komplisere det ytterligere. Og det er greit. Jeg vet ikke om jeg kunne tenke meg et langt forhold med han, selv om jeg liker han veldig godt. Men jeg ser den med det intime plan. Jeg tror vel ikke jeg noen gang har hatt en så hyggelig førstegangsopplevelse med noen før..

Betty - jeg koste meg så masse at jeg kan vel egentlig ikke få uttrykt det. :jupp:


#5

Kitty Bastard sa for siden:

Bra greier.
Gratulerer, skulle jeg nesten ha sagt.


#6

Maysen sa for siden:

Signerer Betty til det fulle.
You go girl!!!!


#7

jolie sa for siden:

:heia: Jeg er litt "miljøskadd", så jeg sitter her og lurer på detaljene. :flau: De skal du slippe å dele! :knegg:


#8

-ea- sa for siden:

Whohoo, dateblogg! Så bra!


#9

-ea- sa for siden:

Og gratulerer til United!


#10

Mams sa for siden:

Så flott at du hadde en strålende helg.
Gratulerer til United?


#11

Milfrid sa for siden:

:heia:

Jeg håper min neste date blir sånn. :nemlig:

Er du i min blogg foresten? :løper og sjekker:


#12

Flubby sa for siden:

Så bra at du har vett til å ta for deg av kos og moro som tilbys :klemme:


#13

Taien sa for siden:

Woohoo!! Gratla Bobbis! :lykkelig:
Jeg unner deg dette så utrolig mye, og drit på hva som skjer eller ikke skjer framover. Nyyyt øyeblikkene og kosen. Det har du jaggu fortjent. :glis:


#14

Bobbelur sa for siden:

:knegg: For Jolie:
Han stekte biff. For meg som ikke kan steke biff og som har bodd med en som ikke bryr seg om det, så var det en kjempestart. Vi satt etterpå i sofaen, hørte på musikk, snakket, drakk litt kaffe før vi tok litt på hverandre, klinte (deilige kyss) og tok litt mer på hverandre. Og... ja, han holder fast i rette øyeblikkene, han treffer riktig og alt er jo bare så utrolig herlig. :jupp:

Jeg luftet Odin og snakket med han på tlf i går. Vi er enige om at det vi har er en intensjonsavtale med ekskusivitetsklausul. Intensjonen er felles kos og hygge så lenge begge har det fint med det. Når en av oss føler ubehag eller ikke synes det er fint lenger så avslutter vi. Og så lenge vi holder på som dette så er det kun oss to, hverken han eller jeg holder på med andre.

Taien - ja. Jeg har fortjent dette. Virkelig fortjent det. :jupp:

(jolie - (og andre som vil altså, ikke bare begrenset til henne) jeg er på msn og lett å nå der. Samme nick som her, bare med ætt og den hotmail.com)


#15

Neket sa for siden:

Så bra! :lykkelig: Det hørtes helt fantastisk ut!


#16

gnuri sa for siden:

Så herlig- jeg unner deg det så innmari :klemme:


#17

tink sa for siden:

Dateblogg og gladblogg.
:heia:

Strålende lesing!


#18

Flubby sa for siden:

Han høres ut som en fin fyr forresten :jupp:


#19

jolie sa for siden:

Takk for detaljene! :knegg: Lagt deg til på msn. :)


#20

Olvina sa for siden:

Åh. Bra date er deg verkeleg vel unt altså!


#21

Magnolia sa for siden:

Kos deg videre! :hehey:


#22

Bobbelur sa for siden:

Han er en Fin Fyr. En som det er utrolig hyggelig å snakke med. Jeg kan ikke si at jeg husker noen der jeg har lurt "Tør jeg å fortelle dette da?" for så å ta sats og la det stå til - og så blir alt mottatt så fint! :jupp:

Jeg tror det som var verst for han å høre og ta til seg var at maten var god. :knegg:
Så får det heller være at han ikke er noe hundemenneske og at jeg av den grunn ikke ser for meg noe evigvarende. Eller at han er litt betatt av en annen dame og av den grunn ikke ser for seg noen seriøse forhold. Vi hygger oss jo med det som er!

(Og vi er begge enige om at eksens date ikke kan ha vært så perfekt som vår. Førstegangssex? Virket ikke slik. :hehey: )
Nye dater er avtalt. Jeg GLEDER meg!


#23

Kitty Bastard sa for siden:

Bra greier dette her altså.
Fordi du fortjener det.


#24

Pelen sa for siden:

Så gledelig lesing!


#25

ingling sa for siden:

Så bra! Kos deg og nyt!


#26

Heilo sa for siden:

:hjerter: Dette liker jeg.


#27

Bobbelur sa for siden:

Jeg også, Heilo. Jeg også. :D


#28

Bobbelur sa for siden:

Ennå enkelt og ukomplisert. Veldig hyggelig, veldig godt - egentlig bedre enn på lørdag. Jeg nyter.

Det er også fint å kunne ha det slik som dette. Ingen krav til å være tilgjengelig, ingen ønsker om å være mer med på hverdagen min. Jeg kan være bekymret for at jeg maser om jeg sender 'god morgen'-pjatt på fb, han kan være bekymret for at han ikke får svart godt nok. Da vet vi begge at det er ok. Vi skulle vel gjerne av og til ha hatt mulighet for mer samvær begge to. Men det er faktisk helt, helt fint sånn som dette. Slibrige meldinger på fb, hyggelig prat, deilig sex, nærhet og kos. :digger: Jeg håper jeg kan ha det som dette lenge. At jeg er tilfreds med dette lenge.

Og det blir ikke barn av dette. :hehey:


#29

United sa for siden:

Hatt det sånn. Vet hvor bra det er. Unner deg det så veldig! :blomst: Alle burde oppleve det, men de fleste er nok for konservative, kanskje. :dulte:


#30

Bobbelur sa for siden:

Ja, det er mulig det. Jeg har tenkt mye på hva og hvordan jeg vil ha livet mitt, og jeg har noen venninner som har gått foran og banet løypa for meg. De har vist meg at det er ikke nødvendigvis A4 og standard familieliv som er veien å gå. Jeg kan gjøre slik det passer meg best. :jupp: Akkurat nå passer dette meg. Med en mann som har det likt som meg og som jeg har funnet tonen med på en måte jeg ikke har opplevd før.

Vi snakket litt om det i går faktisk, dette med hvor forbausende enkelt og greit og behagelig dette er. Jeg (vi) tror det har mye med at sex fort kan bli brukt som makt/politikk i et forhold, og så snart det blir brukt som middel så blir alt forskjøvet.
Ergo blir det litt mindre avslappende, mindre kos og hygge.

Jeg håper jeg kan ha det sånn som dette lenge.


#31

United sa for siden:

Eller sexen ikke er så bra den kan være? Når forelskelsen styrer blir en ukritisk. Jeg tror å velge etter seksuelle egenskaper først er smart. Så er resten bonus. Antakeligvis er ikke alle (flertallet?) enige i dette. :knegg:


#32

Bobbelur sa for siden:

Det var en ny tanke...

Samtidig har jeg sett at en del som ble par ut i fra noen slike preferanser ikke har holdt. Men da var det allerede en skjevhet i forholdet nettopp på grunn av preferansene.

Jeg tror at du kan ha mye rett likevel. Er sexen bra og fantastisk, what's not to like? Er putepraten i tillegg god så tror jeg det er mye godt grunnlag allerede der. Selv om jeg jo egentlig vil ha en som liker hunder og som gidder gå med meg på tur i Femundsmarka. :jupp:

De fleste vil nok ikke være enige med oss her. ;)


#33

United sa for siden:

I et forhold med forskjellige roller er det enda viktigere å være kritisk. Der er også putepraten (og all annen prat) viktig. At han liker hunder og vil gå tur ville jeg nesten likestilt, om det blir snakk om forhold. Et naturmenneske trives best med et annet naturmenneske, tror jeg. Kanskje du skal hive en sekk over Trine Rein og legge deg etter Monsen? :knegg:


#34

Bobbelur sa for siden:

Monsen er uaktuell. :knegg:
Fru/frøken Rein skal få ha ham helt for seg selv. :jupp:

Jeg tenker det ordner seg etter hvert. Enten det blir med denne mannen eller en annen. Jeg var ikke hundemenneske selv før etter vi anskaffet oss hund, og jeg var ikke glad i å gå på tur før jeg var godt voksen og hadde blitt dratt med av en kjæreste den gang.

Jeg er i alle fall ferdig med å justere meg etter hva andre mener og synes og ønsker. Et 'forhold' som dette er akkurat hva jeg trenger nå, og kanskje jeg vil synes det er nok i fem år til. Kanskje ikke. Nå er nå, og jeg nikoser meg nå, og så tenker jeg at til sommeren får jeg se om jeg finner en eller annen som vil gå i Femundsmarka med meg og hundene. Jeg tror jeg har et par kamerater med fast følge som kan tenke seg turkompis, og det er jo absolutt en fin ting å ta hensyn til.

Enkelt og ukomplisert. :jupp: :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.