Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg vil ha rom.

#1

Bobbelur sa for siden:

De siste dagers hendelser har fått meg til å ønske meg et mer privat sted. Der jeg er for meg selv uten tanke på at eksen kommer, uten følelse av å bli invadert.
Foreløpig har jeg hundelufteturene som det. Det blir privat nok for meg til å kunne snakke i telefonen, og før jeg går på tur og lufter hund så spør jeg eksen om han vil være med. To kvelder på rad har han sagt nei. ;) Det er faktisk godt å ta med en hund, gå så fort jeg kan mens jeg prater og hunden henger etter som et slips, men...

...det begynner å bli litt lite privat rom. Og til helgen kommer min bror for å hjelpe oss med å legge gulv i yttergangen. Til da skal jeg ha pakket mest mulig av det som skal lagres i garasje. Så mye som mulig skal være pakket sånn at vi (svigerinne, stesønn, nevø og jeg) kan bære og tømme.
Så neste plan på min agenda er å få ryddet gjesterommet sånn at eksen kan sove der. Jeg tror jeg foretrekker det, og ser på dette som et steg i løsrivingen vi skal gjøre. Jeg har kommet lenger enn eksen, for jeg reagerer når han skal ta omkring meg og gi meg en lang klem. "Wtf er det han holder på med NÅ da? Usj!" :knegg: I hans verden er det mer "Jeg misliker deg jo ikke, det er ikke sånn at jeg hater deg, så hvorfor kan jeg ikke gi deg en klem da? Man gir jo venner en klem!" Jeg trenger fri og fred og ro for meg selv, goddammit! :jupp:

Han er ingen uvenn, men han er ikke den som får vite alt heller lenger. Han trenger ikke det og jeg trenger ikke vite alt han har gjort heller. Jeg kan ikke lenger tenke meg å bruke han til bestevennskravling.

Jeg er straks i gang med mitt nye liv. Sannsynligvis med mange innslag fra han jeg datet sist helg. Vi har funnet tonen sammen og nå bare nyter jeg at sevja flyter.


#2

Kitty Bastard sa for siden:

Snart.
Og da kan du ha et helt eget rom bare for sevja.


#3

jolie sa for siden:

Jeg liker veldig godt at du har funnet en så fin mann. Det fortjener du! :klemme:

Skjønner veldig godt dette med rom. Rom til å puste. Til å være. Nå var det litt mer turbulent med meg og eksen, men herlighet så deilig det var da han flytta ut. Friheten.


#4

United sa for siden:

Du er på riktig vei. Det gikk ganske fort? Og det er bra, veldig bra.


#5

Kirsebær sa for siden:

Godt å høre at du lever framover og ikke bakover. :kos:


#6

Slettet bruker sa for siden:

:glis:

Dette er så bra. Og så utrolig langt unna den damen som malte et uendelig trist bilde for en stund siden.


#7

Susse sa for siden:

Dette lover jo innmari godt rett og slett ! At du får en smule klaus av å ha eksen så tett innpå sier jeg virkelig ikke noe på.


#8

Bobbelur sa for siden:

Jeg tror jeg måtte skikkelig langt ned for å klare å se litt nytt. ;)
Jeg koser meg med Hyggelig Mann. Jeg ser hva som kan skje med han og meg en gang i fremtiden, men det er da. Nå er nå, og jeg nyter Nå. Jeg nyter griseprat på fb med han og jeg koser meg med begges reaksjoner. :hehey: Og det er vel ikke så rart at jeg får litt klaus av eksen da? I dag har han vært usedvanlig skravlete og plagsom.
Bortsett fra at han har ikke vært usedvanlig. Han har vært som han vanligvis er. Det bare passer meg ikke. Jeg vil ha rom til å nyte min 'nyervervelse', til å ha våkne sexfantasier mens jeg gjør husarbeid, til å kunne sende sms-er som beskriver litt av hvert.

Puste inn... Puste ut... Bli litt mer kvass, krass og med grenser. Morgenfrisk og slem?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.