Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gåte: Hvor mange meglere

#1

Bobbelur sa for siden:

tar man kontakt med når man skal selge eiendom?

Svar: Postes gjerne i kommentarfelt! :jupp:

Men jeg har i alle fall kontakt med seks ulike nå, og blant dem må det da finnes en megler jeg liker, stoler på og som ikke koster skjorta og buksa. Så får det heller være at huset ser totalt bomba ut og ikke er klart for noe ennå. Jeg bare må ha fremdrift i prosessene kjenner jeg.
Og så må jeg få leid container til søppel ja. Det må jeg huske på...


#2

Kirsebær sa for siden:

Jeg kontaktet og fikk tilbud fra 3. Jeg orket ikke gjøre det mer omfattende enn som så.

Det var ikke så enormt store forskjeller i pris når man fikk alle til å gi pris hver for seg først, og deretter presenterte den billigste prisen til den megleren jeg likte best. Da matchet han prisen og jeg kunne velge ham uten å ha en ekkel følelse rundt pris og slikt.


#3

scilla sa for siden:

Sist vi solgte hus hadde vi kontakt med tre meglerfirma og valgte utifra det. Lykke til med både det ene og det andre! Dette blir bra. :jupp:


#4

Dragen sa for siden:

Vi snakket med en da vi skulle selge. Vi valgte den vi ikke hadde råd til å kjøpe av.

Han vi kjøpte av, hadde snakket med 11. Han valgte den som kom tidsnok til møte nr 2, da det bare var 2 meglere igjen.


#5

Blondie sa for siden:

Vi har ringt til en. Er han rar/dust/for sein, ringer vi en annen. :nemlig:


#6

Dragen sa for siden:

Husk at det går an å forhandle på provisjonen.


#7

Bobbelur sa for siden:

Jeg har sagt til et par-tre av dem at jeg er ikke så interessert i verdivurderingen, jeg er mest interessert i salgskostnaden og å finne en megler jeg trives med. Jeg kommer til å si i fra til alle at jeg vurderer hvilken jeg velger.
Jeg regner med at huset går for knappe 2 mill. Det er muligheter for mer, men jeg klarer ikke style det så fancy og flott at det lønner seg. I tillegg er det festetomt. Akkurat det er noe drit. Jeg håper det er mange huskjøpere der ute som ikke har hørt om OVF før altså. :jupp:


#8

Magnolia sa for siden:

Personkjemien er viktig, prisen er som regel forhandlbar. Sjekk også om megleren tar visningene selv, eller om han sender en (ubrukelig) visningsassistent.


#9

Pamina sa for siden:

Kunnskap om område er viktig, at du stoler på og at at de ikke skal ha skyhøye provisjoner er viktig.

Da vi solgte gikk jeg innom en megler, og hun jeg traff var den rette, med en gang, så da så vi oss aldri tilbake. Vi endte opp med samme firma vi benyttet oss av sist.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.