Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søppel, gulv og bestemødre.

#1

Bobbelur sa for siden:

Rom var ikke bygd på en dag sies det. Og ikke blir huset her ferdig på en dag, men av og til virker det som om alt skjer samme dagen likevel. Den dagen var i går.

Vi har fylt en container med søppel nå. Helt full. Kjelleren er tømt for drit, i garasjen står det sånt som vi kan ta med egen bil (trefaset oppvaskmaskin, tørketrommel, hobbyplater og sånt) og i hovedetasjen har vi fått båret vekk alle esker som er fylt.
Alt dette takket være svigerinne og nevø. Nevøen min er et råskinn på å bære, og så klager'n ikke. Jeg er imponert!

Yttergangen har fått nytt gulv. Superfint, og så er det lagt så pent! Dette er takket være min bror. Jeg har en god familie å lene meg på altså! Nå mangler det et strøk maling til på et par vegger, et par strøk maling på ca en kvadrat med tak, litt listverk og så er det rommet helt ferdig. Da skal det bare shaines litt opp med pynt og stæsj så er det presentabelt. :jippi:

Og jeg stod på fra før klokken ni i går morges til etter åtte på kvelden. Kjempesliten da bror og familien hans dro, men dagen var ikke ferdig. Pappa ringte og sa at nå var det over for mormor, hun døde rett etter klokken åtte i går kveld. Jeg synes det er så godt at hun nå har fått ro. Faktisk så har jeg ikke felt en tåre - jeg tror jeg har sørget fra meg det verste da jeg var der sist. Enten sørget jeg fra meg da jeg var nordpå sist eller så kommer det senere.

...sånn på tampen... Jeg har flyttet på gjesterommet. Jeg sover mye bedre, det er godt å være bare meg (og hundene) der og jeg føler at jeg puster litt friere der.
Han Deilige har barna i to uker nå, så all kommunikasjon skjer via fb og sms. Jeg lurer på hvem som kommer til å blir mest frustrert av oss to? :gruble: Jeg er i alle fall flink til å strø om meg med hint og direkte prat. Og komplimenter. :hehey: Tror jeg liker å være så direkte og rett på sak egentlig. Hinting gjøres ikke her for tiden nei. :knegg:


#2

-ea- sa for siden:

Hinting er ikke helt min greie heller, her er det bare å kalle en spade for en spade og en kuk for kuk. :humre:

Kondolerer med bestemoren din. Da blir det nordovertur på deg igjen snart?



#4

Bobbelur sa for siden:

Det blir tur nordover igjen ja. Men jeg har ennå ikke hørt når.

Pripne som ikke tåler rett-på-sak-sexprat, vennligst skipp resten av kommentaren:

Jeg liker å kalle en spade for en spade, og pikk er pikk. Men sånne sarte østlendinger vet du, de takler ikke helt å høre slikt. Eller å snakke om fantasier visstnok. Jadda, skjærer alle over en kam her. :knegg: Jeg blir bare så overrasket over hvilke 'uskyldige' fantasier Den Deilige har, som tydeligvis ikke har vært mulig med tidligere damer.
Og så kommer jeg da - og er rett på sak. Onsdag hadde vi litt dårlig tid siden vi skulle på kino og jeg var nøden, så jeg tror jeg hadde fått han rett på soverommet og avkledd i løpet av fem minutter. :humre: Og når jeg kjenner en stiv pikk gjennom buksa hans så er det jo klart at den må strykes på! Sant?


#5

livit sa for siden:

He he... jeg knegger litt av deg nå Bobbelur - er jo halvt finnmarking så for meg så er det jo bare sånn det er :knegg: . Det er så koselig å høre at du har det bedre nå. :klemmer:


#6

Kitty Bastard sa for siden:

:snurt: over sarte østlendinger-kommentaren.


#7

Bobbelur sa for siden:

Kittypuselusen da... Du er egentlig ikke regnet med der, for du er minst like :hehey: som meg.


#8

Kitty Bastard sa for siden:

Nå er jeg snurt over "puselus". :knegg:



#10

jolie sa for siden:

Jeg er i alle fall ikke sart! Men jeg liker å få folk til å tro at jeg er det. :knegg:

Hipp hurra for gjesterom og null hinting! :jippi:


#11

Bobbelur sa for siden:

Kitty, du er kanskje sart, men ikke på disse tingene da. :cool:

Jolie - jeg har noen planer vedrørende denne karen. :moahaha: Han vet om dem også og har ikke stikki av så han er en spenstig kar. :mhmm: Jeg vil jo bare ha mer og mer, så jeg lurer på hvordan dette skal gå over tid. :gruble:
Det er egentlig veldig morsomt når jeg blir tatt for å være sart og prippen, og så får noen bakoversveis over hvor lite prippen jeg er.



#13

-ea- sa for siden:

Men altså. Pikk? :skeptisk: Tror du er blitt litt østlandspåvirket. :knegg:


#14

Bobbelur sa for siden:

Ja, jeg har det. Må vel flytte nordover igjen..? Næh. :knegg:


#15

Milfrid sa for siden:

:heia: sier jeg!


#16

Fersken sa for siden:

Går ikke an å la være å stryke på nei. :nemlig:

Godt å høre det går bedre og hurra for rett på sak!


#17

tink sa for siden:

Du altså, jeg humrer og leser, og blir rent yr av dette her.

Kondolerer med mormor også, det må sies. Om sorgen har vært, eller kommer, merker du vel etterhvert. :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.