Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

101.

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg har allerede skrevet 100 blogginnlegg. Jeg lurer på hvor tiden har blitt av gitt! :gruble:

Vi har valgt megler, avtale er signert og han gikk sammen med oss gjennom huset for å kommentere og gi råd. Luren var med, og det var greit. Han trenger å høre det fra andre enn meg hva som må gjøres. Han var så fornøyd med meglervalget at han omtrent omfavnet meg for å kline. Jeg fanget opp vibbene og unngikk at det ble kleint.
Vi fikk ellers ikke gjort så mye konstruktivt i går, men jeg dro han med på å skrive liste med oversikt på hva vi må/skal gjøre. Vi tok for oss rom for rom. Listen(e) ligger på spisebordet sånn at vi begge kan se på dem og stryke ut etter hvert. :puh: Godt med alle ting jeg kan skrive ut av hodet sånn.

Det blir fotografering i neste uke da. Jeg håper vi får det til sånn at det blir på torsdag, for da er jeg hjemme igjen etter begravelsen.
Mamma skrev veldig fint om mor i bloggen sin - de som har lyst til å lese kan lese her. Ut over det så blir det rydding, pakking, styling. Jeg må på Ikea en tur denne uken - noen for en kveldskaffe på Slependen på fredag? Vi trenger noen slike sirkelrunde matter med farge på til yttergangen, litt pynt og litt lamper til ulike rom. Og blomster. Det blir nesten med blomster på visning som med hjerter på fjesboka. Glem nå ikke de helvetes blomstene nå da!

Om noen lurer på Han Deilige... Vi skal visstnok på kino i påska. Hans forslag. Jeg kom med 'kontra', starte tidlig med kos, så middag, så kino og så enda mere kos. Han var med på den. :eek: Det blir jo en hel dag jo! :eek:


#2

Milfrid sa for siden:

:klemme: Det var fint, det mammaen din skrev.

Og heldagsdate! :heia: Min første skikkelige date varte i 12 timer, men det var litt soving innmellom. :knegg:

Og blomster, glem ikke de helvetes blomstene! :fnis:


#3

GeekyGirrrl sa for siden:

Gratulerer med hundre innlegg. :)

Det blir bra, ser ut som du har en fin plan for salget. Når fotografen kommer går det an å ha en haug med kasser som man flytter rundt fra rom til rom har jeg hørt. :flau:

Blomster og stasj må til, jeg kjøpte en del på Ikea og en del på kremmerhuset, mesteparten ble brukt til gaver til venner etterpå.

Han deilige høres spennende ut, høres ut som en bra påske. :D



#5

Bobbelur sa for siden:

Vi har et par rom som det ikke skal taes bilde av. De er for små til at det bli bra bilder sier megler. Så de pakkes full av hundebur og annet når fotografen kommer. Påska bruker vi til å pakke mer til visning og flytting.

Jeg er egentlig veldig fornøyd med megleren. Han skisserte en fin tidsplan for når legge huset ut på internett og visning og sånt, og det var en av grunnene til at jeg likte han. Pluss at han er ingen ung jypling. Han er... 36? Gammel nok og erfaren nok som megler i alle fall.

Han Deilige. :knegg: Jeg må pirre han litt. Sende han småkinky sms-er rett før han skal på spinningtime. Eller når jeg vet han er på jobb. :slem:


#6

-ea- sa for siden:

Høres ut som en bra megler. Og veldig unnelig på heldagsdate. :hehey:

  • og så kjenner jeg igjen listene fra egne prosjekter, jeg hengte opp slikt under en renovering og snekkeren fikset og strøk ut etterhvert.

#7

Susse sa for siden:

Knallbra med god megler som gir skikkelig tips ! Rydde unna og kjøre vekk gav oss mange,mange kroner ekstra da vi solgte sist.
Fniser litt av sms-dronninga. Kos deg !


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.