Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Da ble det hele 2 turer til Sharif

#1

Muad'Dib sa for siden:

Og 2 sett med Nokian piggfrie vinterdekk til bra pris :ja: (denne skulle kanskje ha ligget i shoppingtråden ?) Jeg lod nå de fancy alu felg være. :D

Det var ganske morsomt å være inne der og se hvordan det funket, hadde jo lest litt om mannen og hans biks sånn hist og pist i mediene. Stor hall med 8 bukke (er det det de heter, disse ramper som man kjører bilene på for å skifte dekk ?) og en lille hær polske mekanikere med bokstavkode på ryggen, næsten litt som straffefanger. Det var full gang i den, og især idag masser av kunder.

Jeg undres forøvrigt litt over, at de 2 andre, lokale, dekkselgere som jeg prøvde å ringe til idag (prøvde å slippe å kjøre 1 time hver vei, bor jo til den annen siden av Oslo) åbenbart var stengt denne lørdagen. Det må da ha vært en av toppdagene for vinterdekksalg ? Eller er det vanlig at folk tar fri/står grytidligt opp for å skaffe seg vinterdekk på hverdager ? Kanskje de nå bare er mye flinkere til å planlegge enn meg, og hadde forlengst ringt, bestilt tid og modell og alt i forveien, så de allesammen rakk innom å skifte torsdag ettermiddag ? Jeg rakk det nå ikke i ukens løp og turde ikke ta chancen å bli mødt med minusgrader uten å ha vinterdekk på bilen mandag morgen.

Det eneste irriterende er den der apostrof i navnet, som står stort overalt. Har mannen mon mange norsklærere som kunder ?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.