Jeg bruker stangselleri i lasagne. Meeeen det er jo bare et par stenger.. Hva kan jeg gjøre med resten av bunten? Kan jeg fryse det til neste gang lasagne er på menyen?
Jeg ender altså alltid opp med å kaste hele bunten minus de to stengene jeg brukte i lasagnen...:flau:
Jeg tror ikke jeg ville fryst ned stangselleri, men det er mulig det går. Stangselleri er knallgodt sammen med andre grønnsaker og dipp. Passer veldig godt sammen med ost og kjeks også, da kanskje helst sammen med litt skarpe oster. Syns det er godt å spise de som de er også jeg.
Takk for tips og råd. Da skipper jeg frysinga.. :)
Jeg er vanligvis veldig glad i å spise det til ost og kjeks, men siden jeg er gravid unngår jeg alle de gode ostene for tiden..
Tror kanskje jeg skal lage en stor posjon pastasaus og fryse ned, slik som dere foreslår. Eller bruke en av oppskriftene som liefje fant. :ja:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.