Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fineste avslutningen

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg hadde i går den fineste og beste avslutningen på stressuken som jeg kunne ha hatt/fått. Mens jeg er hos instruktørkurskollega og hjelper henne å lufte hundepensjonathunder (retrievere. Jeg skjønner ordet 'retrieverlykke' litt bedre nå!) får jeg sms. Om jeg liker lam? JA!
Litt senere kommer det spørsmål om jeg liker hvitløk. Jeg liker jo masse hvitløk...
Så når jeg har vært hjemom med mine hunder og tatt med meg overnattingsbag så er det til Han Deilige - og jeg får etter hvert servert lammekjøtt stekt i Römertopf. :nam: Deilig rødvin til, og som dessert har jeg tatt med meg jordbær og Belgisk Trøffel. Sånn sjokolade fra Jacobs dere vet. Å kysse en mann som kan kysse og som akkurat har spist jordbær og deilig sjokolade... :vilha:

Jeg liker mannen. Veldig godt. Jeg trenger ikke mer i min verden for tiden. :hjerter:



#3

jolie sa for siden:

Mm. Kos deg! :D


#4

Pamina sa for siden:

Så herlig!


#5

Kitty Bastard sa for siden:

Høres ut som skikkelig bra påske dette.


#6

Bobbelur sa for siden:

:vilha: mer... :knegg:
Men nå er jeg 'hjemme' igjen og skal liksom fortsette på rydding. Motivasjonen er ikke helt på topp i dag. :niks: Så jeg tar det litt kuli i dag, og nyter kink i hofta og strekk i muskulatur. :knegg:


#7

Milfrid sa for siden:

Høres helt herlig ut! Jeg skulle også gjerne hatt en sånn deilig frosk, kjenner jeg. Får se hva som dukker opp. Jeg har noen kandidater på lista, men vi får nå se.


#8

Hondacrv sa for siden:

Hahaha strekk i muskulaturen!!! Hehe. Så herlig. Jordbærkyss er de beste kyssa!!


#9

Taien sa for siden:

Dette kan bare bli en perfekt påske i Bobbelykken! :glis:


#10

-ea- sa for siden:

Høres ut som en fin fyr og fin avslutning på uka.


#11

Bobbelur sa for siden:

Han er en veldig fin fyr. Veldig. Jeg liker'n mer og mer, uten sommerfugler i magen. Jeg trenger ikke sommerfuglene, ikke med han.

Og jordbærkyss med hint av sjokoladesmak er fantastisk. Siden jeg har støle muskler i dag så var det ikke det eneste som var fantastisk.


#12

livit sa for siden:

Åh... kos deg Bobbelur :klem:


#13

gnuri sa for siden:

Kos deg masse masse :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.