Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har kjøpt marsvin

#1

Estrella sa for siden:

I kveld har jeg kjøpt oss en veldig søt liten marsvin. :love: Det er en liten jente som er 6 uker gammel. Har ikke funnet noen navn enda. Christian var helt i hundre når jeg kom hjem. :)
Nå har hun gått inn i huset sitt i buret. Så får vi se hvordan det går. Fikk ha den litt i armkroken min før jeg la henne ned i buret og da virket hun rolig og fin. :)


#2

Anne C sa for siden:

ÅÅÅ marsvin er så søte!!

Men jeg er ferdig med det for en stund. For en mnd siden døde det siste marsvinet vårt. Da hadde vi hatt marsvin i 8 år.... Og var litt lei. Men de er kjempenusselig og blir veldig tamme hvis man bare har ett.


#3

jane sa for siden:

Gratulerer med marsvinjenta! Marsvin er koselige og morsomme dyr. :)


#4

jane sa for siden:

Marsvin er flokkdyr, og bør være to eller fler sammen. Og de blir da tamme uansett om man gir de masse oppmerksomhet, og koser mye med dem. Jeg har to marsvin, og de er veldig tamme begge to.


#5

kisha sa for siden:

Gratulerer med marsvin! De er kjempekoselige (jeg har hatt mange).


#6

Susse sa for siden:

Gratulerer !

Eldstemann og jeg har også kjempelyst på marsvin, men vi må vente til minstemor er litt større.


#7

Hermine sa for siden:

Åå, marsvin er så koselige.
Vi har også hatt marsvin, men måtte dessverre gi det bort da det viste seg at eldstejenta var allergisk. Jeg syntes det var skikkelig trist, og savnet lenge den glade plystringen fra buret. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.