Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sutring om gavekortene fra Bokklubbene

#1

Rug sa for siden:

Argh, nå er jeg irritert. Både fordi jeg lar meg irritere og fordi jeg synes jeg har litt grunn til det - ikke enkelt å være en komplisert sjel. Behøver i alle fall å høre noen synspunkter slik at jeg kan velge hvorfor jeg skal være irritert. :rolleyes:

Jeg meldte meg inn i fem bokklubber 9. oktober. Dagen etter var epostkontoen min nede en liten stund, så jeg så aldri noe til gavekort - men bekreftelse på innmelding og medlemsnummer fikk jeg. I går etterlyste jeg dem per telefon, og fikk ett i innboksen.

Ringte etter resten i dag, siden jeg meldte meg inn før restriksjonene kom, og får beskjed om at de ikke kan gjøre noe med det, restriksjonene gjelder uansett. Altså bare ett gavekort per nytt medlem. Jeg henviser både til bekreftelsesepostene jeg har fått og til datoen som står registrert på det medlemsskapet jeg har fått gavekort på, men det hjelper ikke, for resten av medlemsnummerne er ikke registrert hos dem.

Jada, det er skikkelig tåpelig å hisse seg opp over ting jeg ikke en gang har betalt for, men jeg gledet meg til å få unna noen julegaver, og jeg hadde garantert handlet en del i året som kommer også. Bør jeg la meg irritere, eller har Bokklubbene rett?


#2

tiddelibom sa for siden:

Jeg synes vel godt du kan sutre litt, ja.
Om om de ikke "gir seg", bør du i alle fall få lov å melde deg ut av klubbene du ikke vil stå i, så lenge de endrer betingelsene.


#3

Stompa sa for siden:

Du kan melde inn hver av medlemmene i husstanden i hver sin klubb, da. Vet ikke hvor mange unger du har, men en for hver av dem + mannen blir kanskje litt?


#4

Maggie74 sa for siden:

Jeg hadde problemer med mailen når jeg meldte meg inn, og jeg sendte mail til dem og sa at jeg var meldt inn i følgende klubber og ikke hadde fått noe gavekortkoder. Da sendte de meg det som var sendt ut på mail. Jeg fikk 3 koder tilsendt.

Jeg liker å gjøre ting skriftlig for å ha noe å kunne dokumentere siden, så hadde jeg vært deg ville jeg sendt mail og skrevet hvilke du står meldt inn i, og forklart at du ikke er intr. hvis ikke du får gavekortkodene.


#5

Isolde sa for siden:

jeg hadde klart å skrive feil mailadresse sendre de en mail om det og fikk 3 koder i mail etter 1 dag


#6

daffy sa for siden:

Noen som vet om man kan ta ut bøkene i butikken til Bokklubbene i Nydalen? Det hadde jo vært et koselig turmål for dagen i dag.


#7

Rug sa for siden:

Takk for svar! Når meldte du deg inn Maggie74? Hvilken epostadresse brukte du da du tok kontakt? Klarer ikke å finne en adresse jeg kan benytte. Jeg har jo alle epostene med autosvar, dvs med tildelt medlemsnummer, men problemet er at det visstnok ikke hjelper ettersom medlemsnummerne ikke er registrert hos dem.

Jeg skjønner det ikke helt, ettersom jeg tok alle på en gang, og jeg er jo registrert i en av dem. Har meldt inn mannen (hadde ikke tenkt å gjøre det, men følte meg litt snytt og benyttet muligheten :o), men poden blir jo registrert på meg, så jeg tviler på at jeg får et gavekort på ham?


#8

Stompa sa for siden:

Joda det får du; jeg har fått på ungene.


#9

Rug sa for siden:

Og de ble bestilt nå nylig, ikke før restriksjonene ble innført?


#10

Maz sa for siden:

Har de innført restiksjoner?

Jeg har brukt opp 2 og har et tredje i innboksen tror jeg.

Ikke akkurat overasket over det da.


#11

Avatar sa for siden:

Jeg har også brukt to, og har ett gavekort igjen.
De kan ikke trekke tilbake det vel? I så fall blir jeg sur.

Har fått bekreftet bestillingene på de to første kortene, men ikke mottatt varene enda...


#12

Rug sa for siden:

De trekker ikke tilbake gavekort som er gitt, men man får nå bare ett gavekort uavhengig av hvor mange klubber man oppretter medlemsskap i. Det tok vel litt av, har sett folk som har meldt seg inn i 13 klubber selv og like mange for katten! Så en gang helt i slutten av forrige uke dukket det opp restriksjoner på antall gavekort.


#13

Knerten sa for siden:

Hvis du melder deg i en ny bokklubb hver dag fremover, dukker det stadig opp nye gavekort på mail :riktig:
Bare ikke ta 5 av gangen, da funker det ikke!


#14

Tallulah sa for siden:

Vet ikke, men du kan hvertfall levere bøker du har glemt å avbestille der. Veldig kjekt.


#15

Stompa sa for siden:

Bestilte på lørdag. Det står en per person, ikke en per husstand. :)


#16

Isolde sa for siden:

funker dette?


#17

Knerten sa for siden:

Ja :ja:


#18

Isolde sa for siden:

stilig
melde seg inn i en til


#19

Knerten sa for siden:

Men være flink pike og ta bare en om gangen :ja:


#20

Stompa sa for siden:

Samme her. :p

Ser det er mange færre klubber på lista nå enn det var i helga; de begynner nok å få nok nye medlemmer nå.


#21

Rug sa for siden:

Tja, jeg har ikke kommet så langt, føler at jeg ikke kan mase selv om de har lovet langt mer enn de tydeligvis kan holde. Har flere ganger forsøkt å melde inn sønnen, men ser at andre har fått beskjed fra kundeservice om at barn under 18 år ikke regnes som egne personer siden de ikke er myndige. Det er nok forklaringen på at jeg aldri har fått bekreftelse på hans medlemsskap, og jeg har ikke mage til å melde ham inn i en vanlig bokklubb som et voksent menneske.

Jeg er ikke SÅ opptatt av gratis ditt og datt altså (joda, en del, innrømmer det), men jeg blir så frustrert når de muntlig trekker tilbake tilbud til tross for at betingelsene de oppgir ikke står på siden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.