Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dine beste Dublin-tips?

#1

Selma sa for siden:

Hvis alt går etter planen så reiser vi til Dublin første helga i desember. Vi reiser sammen med to andre par.

Det blir nok en del juleshopping :nikker: - butikktips? Annet vi bør få med oss?

Hotellanbefalinger? Evt hvor i byen det er bra å bo?


#2

Kneazle sa for siden:

Vi var i Dublin forrige helg, så jeg kan jo komme med noen små tips :)

Denne gangen bodde vi på Hilton. Fint, glossy og helt uten sjel :rolleyes: Mannen fikk velge denne gangen. Men forrige gang vi var der, bodde vi på Ariel House, og det var kjempefint! Lite og sjarmerende, akkurat som jeg liker det ;) Ikke helt sentralt, men det går buss og bane. Vi gikk til sentrum flere ganger, tok vel 20-30 min. Og taxi koster ikke allverden. Vil du bo sentralt, er det området rundt Temple bar og Grafton Street du bør se på.

Det er to shoppinggater i Dublin: Grafton Street, som har de mest fancy designerbutikkene, og Henry Street, hvor du finner klær i mer normal prisklasse. Begge gatene er absolutt verdt en kikk. :D Beregn god tid og ha gode sko, det er mye å tråle gjennom. Jeg er ganske enkel, storkoser meg i butikker som Zara, Next (fine barneklær) og M&S. Fant en veldig bra leketøysbutikk i Henry Street; Early Learning Centre.

Hvis dere liker øl, er jo et besøk på Guiness-bryggeriet og baren der obligatorisk :nemlig: Ellers er det jo masse koselige puber i Temple Bar, velg og vrak! Vi hadde en kjempekoselig kveld med live musikk på The Purty Kitchen.

God tur!!


#3

MsM sa for siden:

Pubene i Temple bar er flotte. Vi gikk eter lyden, for det er alltid live musikk på en eller annen pub. Det er noe eget med å være i på en pub i Dublin og drikke Guinness:nam:og høre på live musikk.
Vi bodde på Wynn's Hotel. Sentralt, helt ok standard og grei pris:ja:


#4

Maxine sa for siden:

Det er en knallbra karaokebar i Dublin, men jeg aner ikke hva den heter, men vet at den ligger i nærheten av vandrehjemmet. Mange år siden jeg var der.

Et besøk på Guiness er verdt pengene, og det er en handlegate med en del ting utenom det vanlige. Men så var det de navnene da...


#5

Ru sa for siden:

The winding stair!

Det var tidligere en kombinert bohandel/kafe, men er nå blitt bokhandel/restaurant. Er virkelig verdt å få med seg. Ligger i Lower Ormod Quay, i gangavstand fra Trinity College.
På Trinity College kan man jo se "The book of Kells", hvilket jeg i hvert fall synes er verdt å få med seg.

Ellers kan dere jo sjekke ut denne siden.

Jeg elsker Irland, men jeg liker nå best det irske Irland jeg da. ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.